Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje 53lvl +

-Alpa_Chino-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wbiłem  53 lv wykonałem wszystkie misje w Brusthonin i nie wiem co dalej, jakieś porady do jakiej lokacji miałbym się teraz wybrać ??

Opublikowano

Idź do Gelkmaros u Asmodian lub Inggison u Elyosów. Masz tam nowe kampanie i masę questów. Na 56 idziesz do Sarpan, następnie ~58 Tiamaranta i po 61 do North Katalamu.

Opublikowano

Witam. Wbiłem  53 lv wykonałem wszystkie misje w Brusthonin i nie wiem co dalej, jakieś porady do jakiej lokacji miałbym się teraz wybrać ??

Od 50lvl masz nową Mapę Gelkmaros. Expisz tam od 50 do 55lvl, potem Sarpan do 58lvl. Powinieneś dostać Kampanie w Pandemonium na 50/51lvl która po kilku rozmowach prowadzi Cie do Gelkmaros. I taka rada jak masz już 53lvl możesz iść na BT - Beshmundir Temple. Jest tam bardzo dobry exp. Ludzie expią tam nawet do 60lvl ale już solo / duło bijąc mobki. Jedna z zalet tej instancji jest fakt że mobki tam nie mają Magic Suppresion (Zrównoważenie magii w PL) więc klasy magiczne już od 55lvl z dobrym setem ściągają tam mobki na 1-3 skile więc szybko tam expią. I tak btw. na 55lvl będziesz miał tam też Quest na Greater Stigme.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...