Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE konto

Barrs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam jedno pytanie jak szybko mogę sobie zrobić PBE na lolu ? Jakiś link z skąd śćiagnąć albo poradnik.

Z góry dzieki

:D :D :D :D :D :D :D

Opublikowano

­Póki co to możesz tylko napisać prośbę że chcesz zostać testerem na PBE i czekać aż Ci odpiszą co wg. mnie mija się z celem bo i tak Ci nie odpiszą :v
Drugą opcją może być kupienie konta PBE na allegro albo giełdzie mpc.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nie dostaniesz konta za free, możesz kupić, ale nie polecam, lepiej poczekać i mieć swoje, własne konto. Musisz wysłać prośbę o konto na PBE, a potem czekać, czekać, czekać.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Witam mam jedno pytanie jak szybko mogę sobie zrobić PBE na lolu ? Jakiś link z skąd śćiagnąć albo poradnik.

Z góry dzieki

Drogi graczu! Dostęp do konta pbe teraz mają tylko osoby "coś" znaczące w swiecie League. By się tam dostać musisz złożyć podanie, które oczywiście administracja odrzuci, lub czas oczekiwania będzie przekraczać rok :) Na zwiększenie swojej szansy na pozytywne rozpatrzenie podania mają wpływ dane czynniki: Ilość banów, reportów jakie otrzymałeś, twoja dywizja oraz honory. Pozdrawiam!

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Życzę powodzenia, od ponad roku czekam na akceptację. Popytaj kolegów, może któryś z nich ma konto i Ci pożyczy swojego.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...