Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Połączenie z serwerem zostało przerwane

ilm4li

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drodzy Forumowicze.

Chciałbym Wam przedstawić mój problem:

Otóż gram sobie w WarRocka (bez problemu działa) i wchodze na World_NIU. Graczy na serwerze jest więcej niż pół (tak widać na obrazku) - przykładowo. No i gram sobie tam match, a tu nagle Połączenie z serwerem zostało zerwane. Czy ten problem dotyczy tylko mnie czy Wy też macie z tym problem? Jeżeli tak to co mi poradzicie?

Z góry dziękuje

ilm4li

Opublikowano

Problem występuje w zależności od graczy. Internet na kabel. Z routerem łączę się poprzez kabel.

Opublikowano

No ale raz dziennie, raz na tydzień? Podaj jeszcze jakiego masz kompa, system, antywirusa. Wyłącz zaporę i dodaj grę do wyjątków w antywirusie.

Opublikowano

Jak jest dużo graczy na serwerze to mnie wywala. Mam komputer: ACPI x64-based PC. System mam następujący: Windows 7. Antywirus, którego używam to Avast jednak przed chwilą wyłączyłem ochronę aż do wyłączenia komputera. ;)

Opublikowano

Niedawno grałem i też mi to kilka razy wyrzuciło, ale dlatego że siostra połączyła się tabletem z wifi. Może u Ciebie też jest taka zależność? Jeśli nie to zapewne to wina serwerów nexona i raczej nic na to nie poradzimy.

Opublikowano

Nie nie, nikt nie jest podpięty do internetu. Najprawdopodobniej wina serwerów Nexona. Temat do zamknięcia. Dziękuje za fatygę. Życzę udanych wakacji. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...