Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

retaile

asaluto2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostajesz z retail boxa czyli pudełkowej wersji warrocka

retail broń zostaje na 8 slocie na zawsze są to :

awm ,m60,m249.m134,g36CD,famas,i w stanach podobno był kiedyś winchester

a znajdziesz coś takiego na allegro ^^

do medyka dostajemy med kit 2

a do innch klas smoke nade

Opublikowano

Dostajesz to jak kupisz sobie retail boxa. A wykorzystac mozesz kiedy ci sie podoba, ale radze użyć retaila na : g36CD (g36c ktore ma 100 naboi na magazynek) na 11 lvl, a resztę na 16 lub wyższym, bo inaczej będą cię kickowali, za to, że niby hackerem jesteś i możesz bana wyłapać

Opublikowano

@up ehh g36CD jest dla enginera a jeśli kolega chce grać na cqc to raczej mu się to nieprzyda ^^

a aktywuje się to na G1 jako promo cod

Opublikowano
Dostajesz to jak kupisz sobie retail boxa. A wykorzystac mozesz kiedy ci sie podoba, ale radze użyć retaila na : g36CD (g36c ktore ma 100 naboi na magazynek) na 11 lvl, a resztę na 16 lub wyższym, bo inaczej będą cię kickowali, za to, że niby hackerem jesteś i możesz bana wyłapać

lol co za bzdura ni ma czegos takiego jak ban za retaila aktywujesz go masz premke i k2 i g1 o ty wie takze pisanie bzdur przez 10latkow to zwykly spam kupuj na co chcesz najlepiej m249 albo famas to sie najbardziej oplaca pozdrawiam

Opublikowano

ziom no cu ty ja kupilem prema jak jescze byly2 miesiace premium na m134 mam teraz 35 lvl i nie ma zadnego bana masz prema masz retaila i tyle nikt coe na 100% nie zbanuje za to tylko debile wypisuja takie bzdury

Opublikowano
Jak np: kupie sobie retail na m60 i bede z tym biegał na 1 lvl z premium to moge bana zarwac??

Ja tak zrobiłem i nie dostałem ale koszty to od 120 do 320zł

please_use_the_link_to_save_your_image.gifwarrockgm9.jpgmyimageog3.gif

WAR ROCK

Nick: nie podam bo będzie ban

lvl: 19

Favourite Gun: psg

Opublikowano

@Up

-.-

Od 100 najtańszy retail do bodajże 350~ do najdroższego na allegro.

Polecam OGKeys.. Tam famaska macie za ok 200 zł to bardzo tanio..

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano
Też polecam ogkeys. Niedawno kupiłem na nim retaila na AWM i wyszło o wiele taniej niż na allegro

a warto na awm dla mnie to dobra bron ale jak ty sadzisz a co do reszty to naprawde ogkeys to dobra rzecz taniej a najlepiej to jak sie ma promo na l85 super bron

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

pijawsky ma rację lepiej nie używać ich na niższych lvl-ach jak skończy się już premka. Kumpel kupił AWM retail od razu na 1lvl pograł miesiąc nie było porblemu. Potem ktoś groził mu banem (,że niby ma hacka na to AWM) on go wyśmiał bo myślał ,że go nie zbanują ,a tu ch.... na 2 dzień ban od K2. Dziwne ,że banowania cheaterów tak szybko im nie idzie.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

Close topic please bo tylko się spam robi. To nie jest temat kto za ile sprzedaje

konto, a tak na marginesie nikt ci nieda za konto 6 stów czyba że jest idiotą

5d82ab6edcfe0e8d.jpg

484.gif

548.gif

23421.gif

21870.png

23652.gif

10410.png

24676.png

Opublikowano

retail M60- 160/150 zł

Retak famas-280 zł

Retail 249 160 zł

Retail M134 160 zl

Bron zostaje do konca warrocka bronie pokazuja sie na 8slocie dodatkowo dodają do retaili medic kit 2

Polecam Retaile

noi co ze kaka ma 13 lat jest bardzo dobrym modem kto tak uwaza niech wstawi to do swojej sygnatury
  • Dodaj nową pozycję...