Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry sposób na zdobywanie RP | GTA V

N3ST0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

czy jest obecnie jakiś sposób na zdobywanie w miarę szybko RP? 

Misję, które warto i opłaca się robić? 

Znalazłem ten filmik na YouTube i sposób wydaję się być ciekawy i opłacalny.

Jednak nie wiem czy tą misję już wycofano ponieważ nie widzę jej u siebie nigdzie a po za tym nie mam czołgu, ale dałoby radę myślę zrobić to Kurumą a nawet i bez tylko ciężej.  (Mam 30 lvl)

185241494535326637230.png

Opublikowano

Przechodzenie misji na trudnym, to według mnie najszybsza opcja zdobycia RP. :>­

Jeżeli jest możliwość to zawsze przechodzę na tym poziomie misję.

Masz teraz wszystkie napady po kolei z 2x RP i GTA$. W tym tygodniu – Humane Labs.

Napadów teraz przejść niestety, ale nie mogę bo czekam na znajomego, żeby z nim je przejść i dostać ten dodatkowy 1.000.000.

Szukam misji, którą warto w kółko powtarzać, żeby z niej leciało te kilka k RP. 

Opublikowano

Chyba aktualnie nie ma takiej, osobiście daawno temu korzystałam z misji w której trzeba było zabijać ludzi którzy co chwilę się respili - jednak chyba już to usunięto, bo szukając ponownie tego nie znalazłam.

Najlepszym sposobem na chwilę obecną jest robienie misji lub napadów na trudnym, najlepiej ze zgraną ekipą i w okresie, gdy jest powiększone zdobywanie RP.

who cares?

Opublikowano

Szukam misji, którą warto w kółko powtarzać, żeby z niej leciało te kilka k RP. 

Nie ma teraz misji z podwójną ilością RP/GTA$. :) O ile masz 75 lub 81 poziom, możesz robić odpowiednio dla poziomów misje: "Dachowiec" i "Odśmiecanie", na których można sporo zarabiać i zgarniać dużo RP. ;)

Opublikowano

Wiem, że można ostro expa natrzepać w misji "Napad na bazę", biorąc Buzzar'a i lądując na wierzy kontrolnej zabijać żołnierzy. 

Jednak go nie mam ;/ No trudno będę radził sobie jak dotychczas, dzięki za chęci. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...