Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crashuje Mi gre BOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak , wszystko jest wporządku gdy odpale customa , bol smiga jak glupi ( jedynie gdy zminimalizuje ekran , to wyskakuje mi blad podczas laczenia z serwerem i gra sie wylacza, po czym musze znow odnowic polaczenie , ale to nic) Jednak gdy chce zagrac normala , rankeda to gra mi sie laduje ekran postaci rowniez widze , ale jak juz mi sie wczyta to przez 1-2 sekundy widze mapke z lola ( tam gdzie sie postacie respia) i nagle gra sie wylacza i musze kilka razy polaczenie odnawiac i dopiero za ktoryms razem mi dziala , jednak wciaz nie moge minimalizowac i jest to strasznie denerwujace bo czasem zanim sie zaladuje to mija polowa gry . ktos wie z czym te crashe sa zwiazane i jak to naprawic ? prosze o pomoc ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba każdemu bo mi też nie działa jakoś koło tej samej godziny chce zacząć gre i ja "pacze" a mi tu pisze "Failed to login" i zacząłem od razu poszukiwać rozwiązania ale nie znam przyczyny.

Opublikowano

Chyba każdemu bo mi też nie działa jakoś koło tej samej godziny chce zacząć gre i ja "pacze" a mi tu pisze "Failed to login" i zacząłem od razu poszukiwać rozwiązania ale nie znam przyczyny.

Trzeba spełniać wymagania na nulledzie :}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...