Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Championy do carrownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomeczki poradźcie mi kim tu można carrować na tym bolu bo pościągałem skrypty to większości postaci.

Sam wbiłem Gold III i potem zacząłem używać #LeaguSharpa i Joduska sprzedał się i wydał wszystkich, którzy go używali i miałem sporą przerwe od lola około 3 miechy ale tu nie o tym mowa. Chodzi mi głównie co mam robić skoro ja np teraz gram na topie ciągle ryzem i jest miodzio bo na około 40 gierek nim to nie przegrałem ani razu topa ale sporą część z tego przegrałem bo takie teamy ... (tera mam Silver IV). Raz nie ma adc ... a raz jest jax na suppie co robić xD Ponoć co raz mniej trolli robi się przy Silver II ale żeby tam dojść to trzeba mieć cierpliwość...

I takie osobne pytanko, kogo polecacie do carrowania gier?

Najlepiej podajcie po 3 postacie na daną linie.

Opublikowano

Ziomeczki poradźcie mi kim tu można carrować na tym bolu bo pościągałem skrypty to większości postaci.

Sam wbiłem Gold III i potem zacząłem używać #LeaguSharpa i Joduska sprzedał się i wydał wszystkich, którzy go używali i miałem sporą przerwe od lola około 3 miechy ale tu nie o tym mowa. Chodzi mi głównie co mam robić skoro ja np teraz gram na topie ciągle ryzem i jest miodzio bo na około 40 gierek nim to nie przegrałem ani razu topa ale sporą część z tego przegrałem bo takie teamy ... (tera mam Silver IV). Raz nie ma adc ... a raz jest jax na suppie co robić xD Ponoć co raz mniej trolli robi się przy Silver II ale żeby tam dojść to trzeba mieć cierpliwość...

I takie osobne pytanko, kogo polecacie do carrowania gier?

Najlepiej podajcie po 3 postacie na daną linie.

a co to za cierpliwość :D ja sobie na crackowane konta wbijam i pomagam kumplom grając only riven topa/mida, carruje praktycznie wszystkie gierki aż do plat V, skrypty - Broken Wings, sac;r, evadeee, big hev mark IV, do carrowania jest tez fajny yasuo + yasuo windwalker. Praktycznie nie da się nim przegrać mida, a na adc twitch jest niezły, na głównym koncie w tydzien z s3 do p3 only twitchem wbiłem.

Opublikowano

Twitchem od s3 do p3 w tydzień twitch'em?

Idzie coś ugrać w ogóle nim? xD

@Edit

A jak działa ten sac:r ? Przecież w samych skryptach np do postaci na V / X jest last hitowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...