Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowe subfora w cs

Rav3.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to od umawiania się na wspólna grę jest specjalny temat.

Tamte subforum dopiero co powstało, więc nie ma chyba sensu po niecałym miesiącu go usuwać.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Komu potrzebne takie coś? Masz PW, masz tyle serwerów 1v1 - droga wolna. Policz tak: koszt takiego serwera, i czy będzie to opłacalne. Przez pierwszy tydzień ludzie pograją a potem będą same pustki.

Subforum dopiero powstało więc po co je usuwać?

Opublikowano

Komu potrzebne takie coś? Masz PW, masz tyle serwerów 1v1 - droga wolna. Policz tak: koszt takiego serwera, i czy będzie to opłacalne. Przez pierwszy tydzień ludzie pograją a potem będą same pustki.

Subforum dopiero powstało więc po co je usuwać?

O co ci chodzi z tym serwerem? Przecież nikt nie chce serwera stawiać, czytaj dokładniej. Skoro nikt nie jest za założeniem tego subfora z ustawkami, na poszczególne rangi, ligi itd, to proponuje chociaż przypiąć ten temat http://www.mpcforum.pl/topic/1393447-szukasz-ludzi-do-gry-pisz-tutaj/ Subforum moim zdanie do usunięcia bo ta gra nie ma przyszłości, ten temat czy pójdzie mi cs:nz to śmiech na sali. 

Opublikowano

O co ci chodzi z tym serwerem? Przecież nikt nie chce serwera stawiać, czytaj dokładniej. Skoro nikt nie jest za założeniem tego subfora z ustawkami, na poszczególne rangi, ligi itd, to proponuje chociaż przypiąć ten temat http://www.mpcforum.pl/topic/1393447-szukasz-ludzi-do-gry-pisz-tutaj/ Subforum moim zdanie do usunięcia bo ta gra nie ma przyszłości, ten temat czy pójdzie mi cs:nz to śmiech na sali. 

Już dawno pisałem, o przypięcie tamtego tematu to moderacja nie robi tego. Chcą chyba sobie po warnować że szukać nie potrafią.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...