Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lvlowanie konta afkowaniem. Czy dostanę za to bana?

Lansserek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, odkryłem, że gdy kupię ten itemek z którego robi się sunfire'a i ustanę teemo na campie to mogę przeawczyć całą grę bez żadnych konsekwencji. No i od paru dni lvluje tak sobie konto na EUW  wbiłem już 15 lvl, bez wysiłku i żadnych bootów tylko poleciało już wiele reportów od ludzi z którymi grałem i nie wiem czy mi się opłaca ten sposób jak zaraz dostanę jakiegoś perma i tu moje pytanie bo słyszałem że za afczenie na grach z bootami nie ma żadnych kar. (gram tak tylko na grach z bootami, nie gram żadnych aramów czy normali tym sposobem) Mogę zostać ukarany? 

Opublikowano

Skoro leavebuster nie dało jeszcze tobie bana, to raporty nic nie zrobią, gdyż one głównie pod uwagę biorą co się dzieje na chacie.

­

Opublikowano

Report za afk na boty wtf ? Bana nie dostaniesz . A jakby ktoś nie wiedział to sunfire nie zaatakuje pierwszy .

Opublikowano

Report za afk na boty wtf ? Bana nie dostaniesz . A jakby ktoś nie wiedział to sunfire nie zaatakuje pierwszy .

Sunfire nie atakuje pierwszy? To przebiegnij się z nim koło np. campu wilków -,-'

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Kupuję na początku kryształ na zdrowie idę na linię, jak  uzbieram 600 golda i wbije teemo 3 lvl, wracam się do bazy idę na campa zabijam go i ustawiam się na miejscu jego respa i mogę sobie tak stać do końca gry. Teemo siedzi na niewidce camp go nie atakuje chociaż dostaje obrażenia od tego mini sunfire. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...