Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu dodało mi się do umiętności 3 lvl'e?

pawlos2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zalogowałem się do mojej postaci, Rena- Strzelec Bojowy i zobaczyłem, że umiejętność "Kopniak z Obrotu" ma pokazany lvl.4 (na zielono), zamiast lvl.1 . Tego nie ulepszałem, nie wiem, czy to ma coś wspólnego z randomowymi zadaniami czy z czymś innym. Mam taką samą ilość pd. Wczoraj było lvl.1, a dzisiaj lvl.4 (w szczegółach jest napisane "Poziom 1 (+3)".

Opublikowano

Prawdopodobnie gdzieś w eq/acc/avatarze jest bon na zwiększenie poziomu danej umiejętności, jednak stawiam, że po prostu założyłeś tzw. pierścień sprawności (skill ring of...), który podwyższa poziomy kilku umiejętności o 2-4 poziomy.

Chyba o to chodzi: kilk

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Rzeczywiście, mam jeden pierścień, ale nic nie pisze o tym, a ten pierścień był wcześniej założony.

Mam inny pierścień niż te które znajdują się w linku. 

Sprawdzę czy coś mam oprócz tego.

Opublikowano

Sprawdź "additional effect" w eq i avatarach, z nich też czasami lecą umiejętności na wyższe lvl, ew. niektóre tytuły to powodują, ale chyba tylko na hyperach.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...