Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacji Bloodhound warto jeszcze kupić?

TheDarkRider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto kupić operacje Bloodhound na ten czas? jakie będę miał zyski z tej operacji ?

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Szybciej wbijesz lv,żeton przy avatarze,lepszy drop za LV

a za wykonanie misji dostaje się jakieś bronie ?

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Jak masz operację to za lvl masz dodatkowo szanse na drop z 3 nowych kolekcji.

Opublikowano

Według mnie się nie opłaca. Skrzynki już nie są warte tak dużo, skiny z misji warte po 10 centów, a poziom i coin nic ci nie dają :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Te operacje tą są zadania/misje tak jak się dobrze domyślam, a czy można zrobić stare misje np. z operacji vanguard ? le ich bylo łączenie ?

Opublikowano

Te operacje tą są zadania/misje tak jak się dobrze domyślam, a czy można zrobić stare misje np. z operacji vanguard ? le ich bylo łączenie ?

Misje możesz zrobić tylko z aktualnie obowiązującej operacji czyli BloodHound, nie możesz robić misji z poprzednich operacji. Z tego co policzyłem a (chyba się nie pomyliłem) jest do zrobienia 61 misji oczywiście w operacji BloodHound. 

Opublikowano

mój brat miał farta i z srodowego dropu wydoropił TEC-9 nuklearne zagrożenie wart 12 ojro wiec jemu sie to oplacało + jeszcze skrzynki to kolejne 5 euro

Opublikowano

opłaca sie kupić  mam na 2 kontach operacje i juz wyszedlem 250 euro na plusie macie ssy z dropu :)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=478947055  FN

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=458868945  MW 

Trzeba mieć niezłe szczęście ;/ Kupowałem każdą operację w dzień, w który wyszła. Ani jedna mi się nie zwróciła :) Skrzynki dropiły mi dopiero jak były warte po 20-30 centów, a skiny z misji max 12 centów :( Dodatkowo oglądany każdy turniej sponsorowany przez volvo i nadal bez dropu. Pechowy ze mnie człowiek.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...