Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Jak zarobić monety od zera?

JohnyRambo77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc miałem kiedyś konto z 1mln coinsów, zrobiłem sobie przerwę, dzisiaj chciałem się zalogować, a tu niemiła niespodzianka, bo cudowne EA usunęło mi klub, nie kupywałem żadnych coins, ani nic.

Dajcie swoje sposoby jak wyciągnąć 50k bardzo szybko na PlayStation? Potem już będzie tylko z górki. 

Opublikowano

Kolega u góry podał Ci bardzo dobry sposób, jest on nieco czasochłonny, ale gwarantuje Ci zysk. Jak zarobisz  ponad 10000 monet to możesz przenieść się na takich zawodników jak: Piszczek, Jordi Alba czy Dani Alves - nimi handlowało mi się świetnie. 

Opublikowano

Spróbuj też sposobu z brązowymi kontraktami. Są ludzie, którzy sprzedają coinsy i wystawiają karty brazowe za maksymalną ich wartość czyli w tym przypadku 5000. Twoim zadaniem jest znalezienie kilku kart pod rząd z ta samą ilością godzin do końca. Czyli szukasz kontraktu za 400 przykładowo coinsow "Licytuj" oraz 5000 coinsów "kup teraz". To są dwa warunki do jednego kontraktu! Jeżeli znajdziesz kilka kart pod rząd i do konca aukcji zostaje np. 6 godzin i 3 minuty to próbujesz wystawić idealnie swój kontrakt taki sam na 6 godzin (najlepiej czekać te 3 minuty, aby było dokładnie tyle samo czasu do konca) z taką samą ceną czyli na przykład licytacja 400, kup teraz 5000. Dlaczego to działa? Ponieważ ludzie, którzy sprzedaja coinsy każa wystawić graczy kupcowi lub wystawiaja sami z jego konta za taką cenę.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...