Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie pewny sposób na fps proszę o pomoc.

kubaz43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem iż znalazłem taki jeden sposób na fps w cs:go w serwisie Youtube ale nie wiem czy jest bezpieczny ponieważ polega on na tym, że trzeba wejść w steam/steamapps/common/csgo/csgo/downloads i mam tam takie 2 pliki: 882ab71a oraz 1ab72a88 i chodzi mi o ten pierwszy plik ponieważ w tym poradniku twórca filmu mówi że trzeba otworzyć owy plik w notatniku i usunąć wszystko co w nim się znajduje i teraz, po 1 nie wiem czy ten sposób działa, dlaczego ja mam 2 pliki a nie tylko ten jeden i po 2 widzałem w komentarzach, że podobno to ingeruje w pliki gry i można dostać VAC-Bana czy to prawda proszę o odpowiedż ponieważ ktoś pisał że tak ktoś że nie nie jestem pewny. Jak chcecie mogę podesłać link do filmu.

Ps: Jestem nowy na forum jeżeli źłe napisałem temat lub w złym dziale przepraszam.

Opublikowano

Jedni mówią, że działa inni, że nie. Sam to zrobiłem parę miesięcy temu i bana nie dostałem. Nie pamiętam czy mi to coś pomogło, spróbuj sam, vaca napewno nie dostaniesz

Opublikowano

Troche sie tu rozpisałem ale jednak bardziej chodziło mi właśnie o to czy się dostaje za to vaca jeżeli nie to tego użyje, a co do tego czy coś pomaga skoro mówią że tak napewno w jakiś sposób coś daję. 

Mam jeszcze pytanie bo ja mam tam 2 pliki to muszę usunąć tekst z tego co w poradniku czy z drugiego też bo twórca filmu nie miał tego drugiego pliku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...