Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z ProMt2?

serekfeta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Coś wiecie? Uruchomili stronkę, dali info które mnie bardzo zaciekawiło ale kilku moich znajomych twierdzi, że wbili na 15 minut i po serwerze. 

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Serwer niby działał bez problemu. Informacje na fp były jak i ss'y z gry. Teraz ranking pusty chyba nic z tego nie będzie.

Opublikowano

Deco jak to Deco zabral sie za pozno za wszystko. Ruszyl serwer, ale bardzo niegrywany kilka dni temu. Po naprawie jednych bugow pojawily sie nastepne, ostatnio wywalalo co 5 minut jak nie czesciej. Wczoraj jednak (usuniety post) napisal na fb, zeby wbijac sprawdzac serwer. Wbilem, bylo o niebo lepiej niz 24 godziny wczesniej. Zostalo mu podobno jeszcze troche do roboty, mial konczyc dzisiaj, ale nie powiem jak bylo, bo nie wbijalem (chociaz nie wiem czy serw nie jest off, ale to by byl dobry znak :) )

Opublikowano

Moim zdaniem szkoda zachodu po tych nieudanych startach stracili sporo graczy  serwer co raz włączają i wyłączają 

Opublikowano

tak jak kolega napisał wyżej, coraz lepiej jest :)

naprawiają reszte bugów, przez co w najbliższym czasie nie powinno nić być, żadnych bugów ;)

technik trochę leniuchuje, ale daje rade

Opublikowano

tak jak kolega napisał wyżej, coraz lepiej jest :)

naprawiają reszte bugów, przez co w najbliższym czasie nie powinno nić być, żadnych bugów ;)

technik trochę leniuchuje, ale daje rade

Tyle że liczy się pierwsze wrażenie i zapewne dużo ludzi nie będzie grało ;)
Opublikowano

Pro jest takim serwerem, że nie ważne "pierwsze wrażenie", bo takowe było już 5 lat temu :) Grać można normalnie, serwer jest stabilny. Teraz deco poprawia bugi, które gracze mu zgłosili, ale są to niewielkie sprawy :) Sam wchodzę czasami na serwer i bawię się. 

Opublikowano

Pro jest takim serwerem, że nie ważne "pierwsze wrażenie", bo takowe było już 5 lat temu :) Grać można normalnie, serwer jest stabilny. Teraz deco poprawia bugi, które gracze mu zgłosili, ale są to niewielkie sprawy :) Sam wchodzę czasami na serwer i bawię się.

Takie pierdoly mu zapodawalem, ze pewnie pol minuty na sztuke potrzeba czasu :D Tak czy siak jak wyzej pan napisal, feniks wytrzepuje sie z popiolu i na dniach bedzie zabawa najwyzszej jakosci, w porownaniu do tej marnej konkurencji dziala arena gildii i mimo lekkiego uposledzenia pvp jeszcze i tak jest ono bardziej wyrownane :)

Opublikowano

No dobra jeżeli polecacie serwer to zagram :) Jakaś stabilna gildia jest?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

No dobra jeżeli polecacie serwer to zagram :) Jakaś stabilna gildia jest?

Jedna juz po offie rozwinieta ma jeden znajomy, druga reaktywowal bedzie drugi znajomy (te z Chunjo), sa jeszcze dwie w czerwonych, ale do nich raczej tak z marszu sie nie dostaniesz ;)

Opublikowano

Jedna juz po offie rozwinieta ma jeden znajomy, druga reaktywowal bedzie drugi znajomy (te z Chunjo), sa jeszcze dwie w czerwonych, ale do nich raczej tak z marszu sie nie dostaniesz ;)

Rozumiem ale teraz mam taki problem, że w ogóle mi się client nie włącza z oknem logowania... Jakieś sugestie?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Rozumiem ale teraz mam taki problem, że w ogóle mi się client nie włącza z oknem logowania... Jakieś sugestie?

Włączałeś patchera? W tym momencie serw jest off, ale jak pisałeś to działało wszystko bo siedziałem na nim :)

Opublikowano

close/// nie polecam, pograłem chwile i sie nie opłaca bo wieje nudą

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Strona jest już w pełni aktywna - można samemu sprawdzić. Co do gry - Deco cały czas poprawia błędy oraz pracuje właśnie nad nowościami. #potwierdzoneinfo - polecam serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...