Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za opuszczenie meczu

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jak zapewne każdy wie za opuszczenie meczu i nie dołączenie na czas dostajemy bana. Wcześniej miałem problemy i kara urosła do 1 tygodnia. Teraz grałem już ok 30 meczy przez ponad 2 tyg i z tego co wyczytałem na steam powinienem mieć już ban 2 stopnia a nie 4 lecz dziś po tym jak mi prąd wyłączyli na 5 minut wchodzę do gry i patrzę ban na 7 dni za opuszczenie meczu. Czy to jest błąd czy volvo ma nie aktualne poradniki?

b6b78815.png

Opublikowano

Nie wiem, było że przypięty czy coś więc chyba był zweryfikowany, tak no bo masz 4 tyg czyli z 4 poziomu ci zeskakuje do 1, a niby co tydzień powinno zeskoczyć o poziom. Nie chce mi się czekać znowu tydzień a czytałem że nic z tym się nie zrobi, trochę to bezsensu no nic, volvo z tymi banami zwaliło sprawę

b6b78815.png

Opublikowano

Zawaliło ale i tak ani ja ani Ty nic z tym nie możemy zrobić. Jedyna opcją jest nie dostawać bonów w ogóle przez miesiąc. Wtedy powinno się zresetować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...