Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika z serwerów playagames

W?sek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś jak pobrać całą grafiką stąd:

http://img.playa-games.com/res/sfgame/

Musisz za pomocą narzędzi google chrome brać linki i pobierać ręcznie. Być może są jeszcze w zacachowanej pamięci podręcznej przeglądarki.

Myślę, że chcesz do do wersji swf 555. Niestety, ale wgranie grafik na serwer oraz zmienienie linku na inny nic Ci nie da. W tej wersji pliku flasha grafiki pobierane są od razu poprzez plik flasha. Nie uwzględniają raczej [?!] linki z configu, a jeżeli korzystają, to w małym stopniu.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSfPrivatePl

Dziwne bo w pliku mytimeline można zmienić katalog z grafikami a w client_cfg ustalasz link.

Nie ma tam czegoś takiego jak 'mytimeline' ( i kto tu kogo w błąd prowadza). Istnieje magiczny plik 'MainTimeLine'. Jakakolwiek jego edycja powoduje niepoprawne działanie pliku flash.

Opublikowano

Nie ma tam czegoś takiego jak 'mytimeline' ( i kto tu kogo w błąd prowadza). Istnieje magiczny plik 'MainTimeLine'. Jakakolwiek jego edycja powoduje niepoprawne działanie pliku flash.

@FidgetPL a edycja metadanych nie pomaga ? Bo jeśli edytujesz coś w pliku to i o nich trzeba pamiętać, nie wiem jak jest w przypadku swf shakesa

Hejo

Opublikowano

@FidgetPL a edycja metadanych nie pomaga ? Bo jeśli edytujesz coś w pliku to i o nich trzeba pamiętać, nie wiem jak jest w przypadku swf shakesa

Wiesz, osobiście nie edytowałem flasha s&f'a. Jednak wiem, że wiele osób próbowało i rezultat zawsze był ten sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...