Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się odzyskać konto, nie mając dostępu do maila?

bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się odzyskać konto, nie mając dosępu do oryginalnego maila?

Właśnie napisałem ticketa do supportu, napisałem informacji od c***a, ale dostępu do maila nie mam.

Większość gier była rozgrywana w dodatku na moim IP.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Zadadzą Ci kilka pytań, typu: pierwszy kupiony skin/bohater, w jakim mieście kupowałeś doładowywałeś rp itd. Jeśli odpowiesz, to odzyskasz. 

Opublikowano

Mi zmienili hasla do wszystkiego i dalo rade odzyskac.

Trwalo to jakies 2-3 tygodnie.

Do wszystkiego?

@edit.

A kiedy odpiszą xD? Napisałem do polskiego i angielskiego supporta.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Nie prościej było napisać o zmianę maila z powodu braku dostępu do poprzedniego? Jeśli znasz dane swego konta na wylot to pewnie by zmienili. 

­

Opublikowano

Nie prościej było napisać o zmianę maila z powodu braku dostępu do poprzedniego? Jeśli znasz dane swego konta na wylot to pewnie by zmienili. 

No właśnie po to napisałem. Znam na wylot, napisałem wszystko, nawet kod psc z przed paru lat znalazłem xD. Podałem wszystko co tam w tym formularzu było i wiele więcej.

Na konto nie wchodziłem jakieś pół roku, nie znam ani hasła, ani nie mam dostępu do emaila na którym założyłem konto :D

Opublikowano

Masz dużą szansę, że odzyskasz konto i będziesz mógł zmienić maila. Kody psc i IP to chyba najwiarygodniejsze dowody, że to Twoje konto. Czas oczekiwania pewnie od jutra, bo w weekendy rzadko kto sprawdza te tickety to około 2-3 dni.

Opublikowano

Napisali tak:

Witaj Przywoływaczu!

Tutaj --------------------... ale spokojnie, nie drapię! Zajmę się teraz Twoim zgłoszeniem.

Zapewne jak wiesz konta odzyskujemy tylko i wyłącznie na email przypisany do konta to znaczy na ten na którym konto jest zarejestrowane. Jeśli nie posiadasz dostępu do tego maila moją propozycją jest żebyś skontaktował się z administracją Twojej poczty email i poprosił o odzyskanie lub wysłanie Ci nowego hasła do Twojej poczty.

Pozdrawiam

No chyba mnie w jajco ktoś zrobił.

Opublikowano

Napisali tak:

No chyba mnie w jajco ktoś zrobił.

Czyli to oznacza że jak ci ktoś ukradnie konto, razem z mailem to go już nie odzyskasz, bo musiałbyś mieć dostęp do głównego maila. Pomyśl, a co by było gdybyś miał dane czyjegoś konta w lolu (numer karty kredytowej i pierwszy skin), natomiast nie miałbyś maila? To by było za prosto wtedy. Złodzieje by kradli.

Opublikowano

Czyli to oznacza że jak ci ktoś ukradnie konto, razem z mailem to go już nie odzyskasz, bo musiałbyś mieć dostęp do głównego maila. Pomyśl, a co by było gdybyś miał dane czyjegoś konta w lolu (numer karty kredytowej i pierwszy skin), natomiast nie miałbyś maila? To by było za prosto wtedy. Złodzieje by kradli.

Przeczytaj pierwszy post.

Z resztą, złodziej nie wiedziałby wszystkiego o koncie... czyli jak ukradnie i email, i konto to już dupa. Konto jest jego. To jest proste złodziejstwo.

Nie wiem, skoro napisałem tyle, kolegów nawet się pytałem bo konto prawie 4 lata ma, dałem pare kodów psc i nawet screenów miałem pełno, bo kiedyś robiłem. Grane wszystko na moim IP i numer telefonu z jakiego wysyłałem sms.

Mam nawet drugie konto na EUW, ale tak to nie gram, bo chyba było zakładane na tym samym mailu, do którego dostępu nie mam.

Jak mogę sprawdzić, na jakim mailu było zakładane konto?

Opublikowano

oni zmienią na meila którego podałeś przy zakładaniu konta, jeżeli nie masz do tego dostępu to jesteś w dupie, nie mozesz ich poprosic o mail który sobie wybierzesz

ae1d1005fe.png

Opublikowano

oni zmienią na meila którego podałeś przy zakładaniu konta, jeżeli nie masz do tego dostępu to jesteś w dupie, nie mozesz ich poprosic o mail który sobie wybierzesz

Przecież, założyłem ten temat, bo znalazłem inny, w którym gościu odzyskał konto bodajże bez oryginalnego maila, i miałem nadzieje.

No nic. Przez prawie 4 lata rozłożyć te pieniądze wydane na gre to prawie nic.

Ale chciałbym sobie znowu zagrać, jakby ktoś pomógł ogarnąć skąd moge ściągnąć tego bola z paczkami/skryptami żeby levelować na VoliBocie byłbym serdecznie wdzięczny.

Opublikowano

ODZYSKAŁEM XDXDXDXDXDXD

Ciężko było, ale da się!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...