Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem ligi

Gladix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przez kilka miesięcy nie grałem w lol'a, a chciałem sobie zagrać ze znajomymi.

Problem leży w momencie, gdy po ściągnięciu już ze strony lola i jego zainstalowania zaczyna się robić aktualizacja (1,2 gb)

W losowym momencie prędkość ściągania spada do 0. Próbowałem już sporo rzeczy, wymienię je:
reinstall - ok. 15 razy

czekałem też czy to przeminie - 12 godzin i nic

nie mam antywirusa

wyłączyłem zaporę
włączałem jako administrator z każdym możliwym trybem zgodności

Próbowałem włączać z obu launcherów, również z tego stworzonego do włączania jako admin

Pewnie jeszcze zapomniałem o kilku rzeczach, ale ogólnie rzecz biorąc robiłem sporo rzeczy

PS

Sterowniki też aktualizowałem wszystkie

Mógłby ktoś pomóc? Za każdym razem prędkość spada do 0, czasami od razu, czasami po 100mb itp, najwięcej ściągło mi ok. 500mb

Opublikowano

Mam światłowód, kabel bezpośrednio z komputera idzie do routera. Nigdy wcześniej nie miałem takich problemów :/

Opublikowano

Może weź od znajomych zaktualizowanego?

I po każdym mniejszym patchu będzie musiał do nich latać po lola ;)

Może spróbuj wyłączyć peer to peer :)

Opublikowano

Wyłączyć peer to peer też próbowałem :D Nie działa, czekałem również ponad 7 godzin

ściągałem też inne regiony, próbowałem ściągać, to samo. Bawiłem się również w kopiowanie / ściąganie plików i usuwanie folderów, aby pominąć krok pierwszy, ale i tak wtedy nie ściąga, też czekałem ok. 9h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...