Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(nie)Wychodzę z brązu. Only Cho'Gath.

Gość Kinga Duda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#ONLY CHO'GATH

Siemka, jestem brązowym graczem ligi legend. Postanowiłem na kolegi koncie wyjść z najlepszej ligi czyli brązu grając only Cho'Gatherem na topie/jungli/midzie/supporcie (supportem jeszcze blitzem gram). Jeśli zobaczycie inne postacie to nie ja grałem. Pozdrawia was brąz. Nie patrzcie na farmę bo nie chce mi się farmić a i tak w kilach odrabiam.

9965214372515821389359.png

.7054014372519861389359.png

4619114372520221389359.png

5458914372520621389359.png

5097814372520971389359.png

18.07.2015 Brąz 5 (50 PKT) -> Brąz 3 (75 PKT)

Zawieszam temat do odwołania ponieważ nie chcę mi się grac...

Opublikowano

nie obraź się, ale w brązie jest taki poziom, że katariną pod mana regen można takie staty robić  :rolleyes:

to czemu  nie robisz slabiaku? kim ty k***o jestes zeby sie nasmiewac z prawilnych brazow? wyjebac ci

Opublikowano

to czemu  nie robisz slabiaku? kim ty k***o jestes zeby sie nasmiewac z prawilnych brazow? wyjebac ci

bo nie jest w brązie... btw cho gath to cancer champ, q, r = kill

btw " nie farmie tylko zabijam " takie gadanie czlowieka ktory nie umie poprawnie farmić xD

Powodzenia w niewychodzenia ;) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Ładnie Ci idzie Chogatkiem, szybko (nie)wyjdziesz z tego brązu :)

Opublikowano

Tak szczerze nic specjalnego. Teraz brąz i silver to jeszcze niższe umiejętnościami i ogarnianiem gry niż w sezonie 4 przez fale dzieciarni. Mimo wszystko wybrałeś dobrą postać do wychodzenia, twarda i duży dmg łatwo wziąć killa, a potem możesz pokierować słabizne :)

1.jpg

Opublikowano

nie obraź się, ale w brązie jest taki poziom, że katariną pod mana regen można takie staty robić  :rolleyes:

Ja widziałem Katarine z potkami na mane i Rod of Ages, jak masz farta to ci się trafi jakaś z Morello... ^_^, Jaxa hybryde 5/13...

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Opublikowano

dobre plusuje xD

Uspokój sie to ze jestes bronzem i ogladales 2-3 odcinki Bronzowych Mysli to nie znaczy ze braz jest najlepszy uspokójcie sie juz z ta najlepsza liga we wszechświecie bo fajne to bylo przy pierwszych odcinkach powoli robi sie to nudne.

Gmyru---1.png

Opublikowano

Tutaj już robiłem się pod tanka bo stawało się to nudne ponieważ nikt nie był w stanie mnie zabić.

1876314374591711389359.png

1716414374592021389359.png

9680714374592741389359.png

Ogólnie nie chce mi się już grac w brązach bo jak wbije tylko punkty i chce wbić promo to właściciel konta wbije i przegra ;(.

PS. Ten kto sądzi, ze z brazu nie da się wyjść jest noobem, dziekuje.

PS2. Jak coś w każdej grze (oprócz gry gdy grałem z yasuo - NekroSkills) miałem największy dmg.

PS3. Polecam cho do wychodzenia z brązu. 

NIE WSZYSTKIE SS'Y GIER WRZUCAM TUTAJ WIEC ZAPRASZAM NA lolking nick DaarkIwanek, gram only cho'gath (chyba, że mnie na adc to jedynie vayne)

Opublikowano

To ja widzę że ty faktycznie (NIE)wychodzisz z bronzu :D !...

Andrzej jest z ciebie dumny :)...

a tak całkiem serio... to nie najgorszy ten twój cho ;x...

całkiem dobry... ale mnie by znudziło granie cały czas jedną postacią... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...