Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z grafiką oraz rozgrywką w NFS Pro Street

CzesieeG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno naszła mnie ochota zagrania sobie w dość starą gre NFS Pro Street. Mam orginalną gre w pudełku i gdy ją zainstalowałem, uruchomiłem gre i gra zaczeła wariować ekran zaczynał migać i gra strasznie sie zawieszała oraz wyłączała po włączeniu pierwszej misji. Mój sprzęt wykracza poza rekomendowane. Ale jeśli ktoś chce jednak wiedzieć to prosze: Intel Core i3-4150K, Geforce MSI GTX 760 OC,8GB Ram. Niewiem co może być przyczyną tego, gra nie jest porysowana ani zniszczona :P.

Dzięki za Odpowiedz

Opublikowano

Nie myślałeś żeby pobrać pirata i sprawdzić czy faktycznie to nie wina instalki? Przecież i tak za grę zapłaciłeś, to w sumie różnicy nie ma.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Sprawdzałem także na moim starym laptopie gdzie jest windows 7, wszystko działa. Ale mam straszną chęć pograć na windows 8.1 (Lepsze podzespoły) Nie znalazłem żanych fixów ani nic. Pomocy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...