Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam nauczyciela od Bugów itp

xXCinusXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest ktoś chętny kto zna się dobrze na bugach heatah itp. Chodzi mi o pomoc wytłumaczenie jakieś podpowiedzi jak znajdować bugi na prywatnym metinie np Robienie Eq jakieś klonowanie znajdowanie bugów gdzie mogą być bugi itp. Jak będzie coś interesującego i spawdzi się w praktyce jestem w sss

Jak  jest ktoś chętny pisać na GG:49987235 

Opublikowano

bugi wychodzą przypadkiem, nie ma czegoś takiego jak nauczyciel bugów..

rozumiem robienie cheatów, ale bugi to tylko zależne są od serwerów

Opublikowano

Tak tylko znam osobe co znajduje bugi na prywatnych serwerach na jednym z serwerów potrafi robić EQ tak po prostu czaruje nie wiem jak on to robi ale co bede chciał to mu pisze on to ma. To nie jest żaden GM nic takiego zwykły gracz. Zronbił Eq którego nikt nie ma na max poziom ulepszenia to jest dowodem ze potrwfi jakos to zrobić. Jeden bug mi zdradził ale tego z EQ nie chce mi zdradzić wiem tylko jedno jest to związane z item shopem musze mieć coś z itemshopu i wiem jeszcze ze działa to na większosci serwerach ktos coś wię? Napisał że jest dobry w te klocki dlatego chciałbym sie tego czegoś nauczyć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...