Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolne wczytywanie

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od jakiś kilku dni mam problem z lol'em mianowicie bitwa strasznie wolno mi się wczytuje, procenty lecą mi po 3 (3%-6%-9% i tak dalej)

wcześniej wszystko ładnie śmigało. 

Wie ktoś o co może chodzić? To nie wina podzespołów, ani temperatur. Komp niedawno odkurzany oraz formatowany. Sterowników żadnych też nie brakuje.

Opublikowano

Skoro od kilku dni, to może złapałeś jakiegoś wirusika? Przeskanuj swój pc. Albo poczekaj.

Skanowany, 0 syfu (malware jak i zwykłe wirusy)

Kup sobie ssd i problem rozwiązany.

Problem po stronie dysku. 

Dziwne... tak z dnia na dzień się coś spierdoliło? Wcześniej ładowało mi max 25-30 sekund.

Tak jak piszą koledzy wyżej skanuj pc i przeczyść dysk. Polecam także CCleaner.

Wyczyściłem rejestr, jest coś jeszcze co mogę zrobić w CCleanerze aby spróbować to naprawić ?

Dodam, że czasami podczas ładowania wyskakuje mi komunikat, że rozłączono z serwerem czy coś w ten deseń, w różnych momentach (20%, 38%, 93% itd)

Opublikowano

Skanowany, 0 syfu (malware jak i zwykłe wirusy)

Dziwne... tak z dnia na dzień się coś spierdoliło? Wcześniej ładowało mi max 25-30 sekund.

Wyczyściłem rejestr, jest coś jeszcze co mogę zrobić w CCleanerze aby spróbować to naprawić ?

Dodam, że czasami podczas ładowania wyskakuje mi komunikat, że rozłączono z serwerem czy coś w ten deseń, w różnych momentach (20%, 38%, 93% itd)

Wszystko kiedyś "siada" są 3 prawdopodobne problemy... dysk,wirus(jakiś syf na pc),ew duża temp ale to bardzo nikłe.. przyczyna na pewno leży po twojej stronie i jest nią wina komputera

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...