Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tf2

Hraklo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam pytanie - ile obecnie waży pełna wersja tf2? kiedyś jak grałem ważyło coś koło 10gb, a teraz?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

­@Hraklo Ja patrzyłem w pliczkach i po pewnym czasie(nawet nie miesiąc) jest ponad 16,5gb! Wiadomo, że aktualizacje będą opychać TF2 jak pączka, by miał jeszcze więcej nadzienia(wyjątek 7 day's). :D 

Opublikowano

opłaca się w to grać czysto pod zarobek?

wleciał mi nowy laptop, gra jest freeko na steamie, a ja nie mam co robić

są jakieś specjane metody na itemki warte coś więcej niż kilka groszy czy wystarczy po prostu grać i liczyć na fart?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

są jakieś specjane metody na itemki warte coś więcej niż kilka groszy czy wystarczy po prostu grać i liczyć na fart?

Wiesz, ja miałem za pierwszym dniem ity warte ok. 10euro, ale tylko dropione na koncie no-premium, więc kto by to kupił?? No itemy się wow jeszcze mi się nie wydropiły, ale w skrzynkach może coś jest cennego. Najlepiej się posłuchaj swojego serca, tylko go nie wyjmuj.(a co ja TFatorTwo?). Sposobów to nie znam, najwyżej są za osiągnięcia, ale nie można ich wymieniać. Dropią się też normalnie, ale z tym to różnie.

­

Opublikowano

Debili sie zleciało dużo xD

Ostatnio zarobek warty 2/3 keye (patrz ss)

79364499843818425429.png(scattergun strange - 4.66        Taunt: The Box Trot - 2-3key)

z 1 refa zrobiłem 105 refów+

(patrz historie trade'ów) http://backpack.tf/profiles/76561198227986604

Ogółem mam dobre kontakty,więc jak się ma sporo dobrych przyjaciół to nie ma problemu z itemami itp :P premki nawet sam nie musiałem kupić tylko kolega dał mi PSC a hajsy mu zwróciłem,trade'uje przez konta bankowe itp więc jakoś idzie :P

Opublikowano

Wiesz, ja miałem za pierwszym dniem ity warte ok. 10euro, ale tylko dropione na koncie no-premium, więc kto by to kupił?? No itemy się wow jeszcze mi się nie wydropiły, ale w skrzynkach może coś jest cennego. Najlepiej się posłuchaj swojego serca, tylko go nie wyjmuj.(a co ja TFatorTwo?). Sposobów to nie znam, najwyżej są za osiągnięcia, ale nie można ich wymieniać. Dropią się też normalnie, ale z tym to różnie.

­

@MatrixXHardcore

O co chodzi z tym, że ''item 10euro dropiony na no-premium więc kto by to kupił'' - to jakieś gorsze jest czy jak?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

@MatrixXHardcore

O co chodzi z tym, że ''item 10euro dropiony na no-premium więc kto by to kupił'' - to jakieś gorsze jest czy jak?

Non premium? To chodzi o to że tego nie wymienisz :P

Jak kupisz premke to dopiero będzie mógł tym handlować,ale 10 euro?Ciekawe co :P

Opublikowano

@MatrixXHardcore

NIe, po prostu no-premium nie może wymieniać i na premium dropi dodatkowo czapki i coś chyba jeszcze+ dodaje większe miejsce w plecaku. Premium możesz mieć poprzez kupienie jakiej chcesz rzeczy za prawdziwą kasę!

­

Opublikowano

NIe, po prostu no-premium nie może wymieniać i na premium dropi dodatkowo czapki i coś chyba jeszcze+ dodaje większe miejsce w plecaku. Premium możesz mieć poprzez kupienie jakiej chcesz rzeczy za prawdziwą kasę!

­

Nie lepiej wyslac zdjęcie?

team-fortress-2-accounts.jpg

pisze:

Darmowy                                                                Premium

Plecak   5o slotów                                                     300 slotów (może powiększyć do 1000 za pomocą rozszerzacza)

Przedmioty  Standardowe                                         Standardowe,żadkie i kosmetyczne

Wytwarzanie   Limitowane (tylko bronie i sloty)            Wszystko (bronie,czapki,sloty...)

Prezenty         Może otrzymywać prezenty                   Może dawać i otrzymywac prezenty

Opublikowano

Ale i tak musi doładować steama za 5euro (30zł PSC). 

Te czapki z premium dropią jakoś możliwie czy to raz na milion? Bo od 2 tyg mam premium i same bronie jedynie/ 

Deus vult

Opublikowano

Ale i tak musi doładować steama za 5euro (30zł PSC). 

Te czapki z premium dropią jakoś możliwie czy to raz na milion? Bo od 2 tyg mam premium i same bronie jedynie/ 

Nie musi 30zł :P

Jak bardzo lubi kursy PLN i euro to nie ma problemu.

Premke od 2 tygodni? xdd ja mam rok i ch*j nic nie leci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...