Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy łatwo wybić serwer Survival Gildie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie bardzo trudno jest rozreklamować jakikolwiek serwer z prostego powodu - jest ich bardzo dużo. O ile kiedyś było kilka dużych serwerów, które wyrobiły sobie markę tak teraz raczej jest to niemożliwe do osiągnięcia. Zawsze możesz próbować reklamy przez yt jednak ona może przynieść różne skutki w zależności od tego u kogo tę reklamę wykupisz.

Opublikowano

Nie zależy mi na stworzeniu jakiegoś potężnego serwera wystarczy mi ok.100 graczy. Jest to możliwe? Czy reklamy na stronach oraz forach takich jak mpcforum jest skuteczne?

Pozdrawiam

ente91 (druch5)

Opublikowano

Nie zależy mi na stworzeniu jakiegoś potężnego serwera wystarczy mi ok.100 graczy. Jest to możliwe? Czy reklamy na stronach oraz forach takich jak mpcforum jest skuteczne?

W jakiś sposób na pewno, jednak nie ukrywajmy obecnie najskuteczniejszą reklamą są filmy z serwera udostępnione na youtube, u kogoś kto się zajmuje minecraftem a zwłaszcza serwerami survival. Wydaje mi się, że i tak ciężko obecnie Ci osiągnąć 100 graczy na serwerze wybierając tak powszechny tryb jakim jest survival+gildie.

Opublikowano

Obecnie ten tryb jest trudno wybić ze względu na to, że jest takich trybów bardzo dużo w Publikacjach serwerów Minecraft i wszędzie. Raczej tutaj już ''większy'' YouTuber by coś musiał zdziałać, żeby zrobić reklamę takiego serwera z dobrym promowaniem Survivala. 

Jeżeli chcesz dużo graczy na serwerze zdobyć, to musisz stworzyć jakiś profesjonalny i porządny tryb Hardcore & SkyBlock

Opublikowano

Obecnie ten tryb jest trudno wybić ze względu na to, że jest takich trybów bardzo dużo w Publikacjach serwerów Minecraft i wszędzie. Raczej tutaj już ''większy'' YouTuber by coś musiał zdziałać, żeby zrobić reklamę takiego serwera z dobrym promowaniem Survivala.

Jeżeli chcesz dużo graczy na serwerze zdobyć, to musisz stworzyć jakiś profesjonalny i porządny tryb Hardcore & SkyBlock.

Hardcore & Skyblock w sensie że jeden serwer? Czy oddzielny Hardcore & Skyblock. Właśnie co sądzicie o serwerach Hardcore Survival Gildie. Również będzie trudno czy nie?

Pozdrawiam

ente91 (druch5)

Opublikowano

Hardcore & Skyblock w sensie że jeden serwer? Czy oddzielny Hardcore & Skyblock. Właśnie co sądzicie o serwerach Hardcore Survival Gildie. Również będzie trudno czy nie?

Jest to podobna sytuacja jak z survival+gildie czyli bardzo dużo serwerów tego typu. Wydaje mi się jednak że ludzie szukają czegoś nowego .

4995114391433731194810.png­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...