Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Golenie

Hardiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam pytanie, o której porze opłaca sie golic? Rano czy na wieczór? Bo zamierzam sie ogolic pierwszy raz i nie wiem, jak często będę musiał dalej. Chodzi mi o np. czy jakieś problemy, podrażnienia są rano lub wieczorem? Wolalbym także, aby tzw. after shave działało przez dzień, bo w nocy to poduszka dostanie perfumem. Nie wiem, rodzina mówi, ze lepiej wieczorem, ale wstać rano to nie problem?

Opublikowano

Kiedy Ci wygodniej, możesz nawet po obiedzie, bez różnicy.

Opublikowano

Ja tam się golę wieczorem, po wzięciu prysznica, bo mi tak najwygodniej, a żadnych kosmetyków oprócz pianki nie stosuję, bo nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się zaciąć. Najlepiej by było, gdybyś po prostu raz ogolił się rano, a raz wieczorem i zobaczył, jaka pora jest dla ciebie lepsza. :p

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Skoro rodzina Ci mówi, że wieczorem to jakie masz jeszcze wątpliwości? Wydaje mi się, że ich zdanie jest godne zaufania bardziej, niż gimnazjalistów z forum, którym na razie rośnie tylko dziewiczy wąs.

Opublikowano

Ja się golę po obiedzie kiedy mój dziewiczy wąs jest tak ujebany zupą iż stwierdzam, że trzeba się go pozbyć.

Wieczorem, zatniesz się z rana i c**j z zakrwawioną mordą wychodzić. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...