Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty do Bola Vip/FREE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , potrzebuje pomocy odnosnie skryptów do Bola . Jestem nowym uzytkownikiem tego programu wiec prosze o litość i pomoc , potrzebuje jakichs dobrych skryptów do carry gamingu , obecnie gram na Mythik Kalista (bo inne chyba mi nie dzialaja poprawnie ) . Proszę rowniez o pomoc w sprawie dobierania skryptow do postaci ( nie mam SAC:R , SAC:S , MMA ) mam zwyklego SAC nie wiem czy wystarczy . Prosze o jakies sprawdzone skrypty :) z gory dzieki . beda ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masz 2 sposoby.

1) Pobierz cracki z strony nulled.io

2) Szukasz ludzi z forum.botoflegends.com.  | Wchodzisz w temat Evadeee, czy jakiś inny paid i szukasz ludzi którzy mają wykupione skrypty i rejestrujesz się stronie nulled.io z takim nickiem jak na forum bola.

Opublikowano

masz moze gg , lub inny komunikator . Wolalbym zebys mi to w jakis sposob rozpisal bo jestem totalnym tepakiem i idotą ;/ . A widze ze jestes ogarniety w tych sprawach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tez taki byłem spokojnie miesiąc się pobawisz to wbijesz Diamenta czy Platynka na wysokim elo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...