Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ninja hacka na NetMetin.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od niego to wole nie ryzykowac ludzie pisza ze tam nie stworzone rzeczy pakuje do srodka

Jedynie co pakuję do środka to cheaty, więc nic w tym dziwnego, a jeśli chodzi Tobie o pana "OficerPL", to nie mam z tym nic wspólnego, moje cheaty nie mają żadnych kiey loggerow i innego gówna, moje pliki mają skan, zawsze go daję, ale oczywiśćie, możecie sobie skanować czym chcecie i kiedy chcecie, a jeżel ktoś nie chce, to nie musi pobierać. Milion razy przez takich idiotów muszę ludziom to tłumaczyć.

" nie stworzone rzeczy pakuje do srodka"

Wiesz co ty napisałeś? xD

Opublikowano

Jedynie co pakuję do środka to cheaty, więc nic w tym dziwnego, a jeśli chodzi Tobie o pana "OficerPL", to nie mam z tym nic wspólnego, moje cheaty nie mają żadnych kiey loggerow i innego gówna, moje pliki mają skan, zawsze go daję, ale oczywiśćie, możecie sobie skanować czym chcecie i kiedy chcecie, a jeżel ktoś nie chce, to nie musi pobierać. Milion razy przez takich idiotów muszę ludziom to tłumaczyć.

" nie stworzone rzeczy pakuje do srodka"

Wiesz co ty napisałeś? xD

ZUpdejtujesz paczke cheatow na netmetina ? Przed chwila byla aktualizacja i cheaty nie dzialaja :C

Opublikowano

Jest to nowy serwer więc raczej będzie trzeba trochę poczekać jednak nie polecam używać cheatów, ponieważ już zaczęły się bany tuż po wystartowaniu serwera. Administracja pewnie jest teraz bardzo uczulona na takich ludzi którzy używają cheatów.  

• 4 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...