Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash Skyrim po instalacji DLC

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem w google, wiele osób ma ten problem, ale rozwiązania znaleźć nie mogę. Dziś zakupiłem LE, żeby mieć wszystkie dlc, po ich instalacji po logu producenta gra crashuje. Instalowałem jakieś 2 programy od modów, to samo. Zreinstalowałem całą grę, to samo.

//Edit:

Dobra, zmiana języka na angielski pomogła, z tym, że wolałbym po polsku. Jest dubbing pl do dlc?

Opublikowano

Wszystkie dlc są w pełni spolszczone, ale jeśli planujesz wgrywać mody to i tak musisz grać na wersji kinowej. I nie wiem po co Ci "programy od modów", skoro modów nie masz. Przynajmniej o tym nie wspomniałeś. Tak czy inaczej, gra crashować bez modów zasadniczo nie może. A jeśli to robi, to łatwo to naprawić. 

Chcesz mieć w pełni sprawną grę, czy wystarczy Ci angielska wersja? 

Opublikowano

Modów nie mam i nie potrzebuję. Wyczytałem w jakimś temacie na forum o skyrim że potrzeba 2 programy od modów wgrać, ale to nie pomogło. Dopiero zmiana języka na angielski pomogła, ale chcę grać na polskiej wersji, na której mi niestety z miejsca crashuje. Jak to naprawić?

@Jano900

Opublikowano

No dobra, postaram się Ci pomóc, ale zasadniczo nigdy nie miałem skyrima bez modów, więc nie wiem czy to zadziała.

Przede wszystkim czysty reisntall musi być. Usuwasz zawartość lokalną, usuwasz folder skyrim ze steamapps, usuwasz folder skyrim z my games, usuwasz folder skyrim z appdata>local. Wszystko jeszcze potraktuj CCleanerem. Jeśli nie masz zapisów gry które są Ci potrzebne do szczęścia, to wyłącz synchronizacje ze steam cloud.

Instalujesz na nowo, i skyrim jest czysty jak łza. I jeśli teraz wystąpi ctd, to powinno iść już z górki. Jak faktycznie będzie dalej problem, to napisz.

Opublikowano

Dobra, pojawił się nowy problem. Skyrim działa, ale DLC do niego już nie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...