Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uwaga !!

wilku93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio ginie wiele kont przyczyna jest "keylogger"

napisano Mp3Downloader do którego ktos dołonczył keylogger (program dzięki któremu osoba która wysłała program może zobaczyc wszystkie passy wszystkie wciśnięcia klawiatury) ten keylogger insatalu sie do

/device/00harddisk/root/space_win32 nawet aniwirus moze go nie znalezc tworzy on wirtualny dysk który po formacie nawet sie odnawia .

Wiec lepiej przeskanujcie dokładnie dyski.....!!!!

MOZE on nie tylko ukrasc wam konta w WR ale takze wile innych zeczy

Specjalista
Opublikowano

@2up Grozisz mi?! Po co mielibysmy ściągać ten programik? Na przyszłość takie tematy do pogaduszek bo jak się orientuje to nie ma związku z warrock'iem ...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

lol

chcialem tylko powiedziec dlaczego ginie tak wiele kont a Mp3Downloader byl tylko przykladem ..........dzieki keylogeer mozemy miec passy do warrcka wiec ma jakis zwiazek

Opublikowano

ja od roku jade bez anty wira i zyje ...

temat do pogaduszek bo zwiazku z wr ma tylko troche ... jezeli uwazasz ze ma zwiazek z wr powinienes to dac do kazdego dzialu

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

to jest program ktory byc moze sciagniecie jako haka a on juz zrobi wam robote

ten program nie ma zwiazku z wr ale to program do logow i hasel do gier, poczty,gg,skeyp, itp

• Dodaj nową pozycję...