Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja CS:GO

HardCorowyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj kupiłem sobie nowy komputer i chciałem zainstalować na nim cs'a tylko bez potrzeby ściągania plików.Mój internet nie należy do najlepszych,dlatego ściągnąłem pliki gry od kolegi w celu zainstalowania go na nim.Czy jest możliwość wgrania plików gry do folderu steam czy muszę od nowa ściągać cs'a?

Opublikowano

Wgrywasz pliki do folderu steam/steamapps/common/counter-strike:global offensive (chyba że masz cały folder to po prostu do /common) po czym zaczynasz normalnie instalować grę. Pokaże ci niby jakby pobierało te 7gb czy ile tam, ale po kilku minutach powinno skończyć (pobiera tyle gb ile mu potrzeba do finalnej wersji gry).

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ja tak próbowałem u braciaka, różne sposoby i nic nie zadziałało. Musiałem od nowa wszystko pobierać. 

dddtly.jpg

Opublikowano

Wgrywasz pliki do folderu steam/steamapps/common/counter-strike:global offensive (chyba że masz cały folder to po prostu do /common) po czym zaczynasz normalnie instalować grę. Pokaże ci niby jakby pobierało te 7gb czy ile tam, ale po kilku minutach powinno skończyć (pobiera tyle gb ile mu potrzeba do finalnej wersji gry).

Steam znalazł pliki cs'a,które wrzuciłem do folderu.Mimo tego,że jest to wersja ze wszystkimi aktualizacjami,steam odczytał to jakby było ściągnięte 3/4 gry i nadal ściąga jakieś pliki..

Opublikowano

Tak musi widocznie być. Anyway i tak lepiej pobierać 1/4 z gry niż całą? :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...