Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym najlepiej programować cheaty do cs:go ?

kamilmatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... 

Mam pytanie, mianowicie w jakim języku ( C ++, java ) etc. najlepiej programować czity do cs:go? Ponieważ chciałbym się zacząć uczyć jednego z języków, ale mam problem od którego zacząć.

Jeśli ktoś tworzy cheaty do cs:go, lub tworzył, i dałby mi radę, to byłbym wdzięczny.

Opublikowano

c++, php i java to podstawowe języki, bez ich znajomości nic dobrego nie napiszesz, więc lepiej zacznij od tych trzech, mimo że z czitami za dużo wspólnego raczej nie mają ;)

Poza tym, z tego co widzę chcesz dopiero zacząć, więc jestem pewny, że nie dasz rady napisać nawet prostego niewykrywalnego cheata do cs'a. Na to potrzeba kupę czasu i doświadczenia

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Jak narazie zacząłem z C++... Jak myślicie... co wybrać jako następne ? 

Uczę się z pewnego kursu: https://www.youtube.com/watch?v=y6GOYVTVvqo 

Myślicie że po tym kursie, będę wstanie coś napisać ;d, albo chociaż mniej więcej będę coś ogarniał xD:D?

Ogarniać będziesz ale nic nie napiszesz ponieważ nie masz doświadczenia które jest kluczowe w dziedzinie 'programistycznej'.

graphic.png
Opublikowano

Jak narazie zacząłem z C++... Jak myślicie... co wybrać jako następne ? 

Uczę się z pewnego kursu: https://www.youtube.com/watch?v=y6GOYVTVvqo 

Myślicie że po tym kursie, będę wstanie coś napisać ;d, albo chociaż mniej więcej będę coś ogarniał xD:D?

Co wybrać na następne  ? Takie pytanie możesz zadać za rok jak już ogarniesz podstawy jednego języka. Ogarnięcie samej składni to nie wszystko. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...