Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdziałką

iVecti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. Otóż, chciałem ustawić sobie roździałke 1024x768 black bars, oglądałem poradniki na yt dla karty amd, zrobiłem identyczne jak na poradniku, krok po kroku, skalowałem, lecz gdy włączyłem csa miałem paski nie tylko po boku tylko tez u góry i na dole, a cs był w środku ;-; mam monitor fullhd 1920x1080 :) help

Opublikowano

Powinieneś mieć dwie opcje skalowania - na proces graficzny i na monitor (jeśli twoja karta to obsługuje). Spróbuj się tym pobawić. Jeśli się nie uda, to spróbuj ustawić proporcje  pupitu na 4:3 z jakąś wysoką rozdziałką i zobacz jak wtedy cs będzie wyglądał.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

ale ja chce to zrobić tak, żeby na pulpicie etc. mieć fullhd, a w cs 4:3 1024x768 z czarnymi paskami ;d zobaczę to skalowanie

Opublikowano

Wiem, że tak chcesz, ale czasami się nie da, nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że niektóre monitory mają problemy z niższymi proporcjami. Miałem na moim poprzednim monitorze podobnie z rozdziałkami 16;9

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...