Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug - marksman

Gość Logistic.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Bardzo często mam buga na adc. Wygląda to tak że jak klikam na cel PPM to postać zamiast mi atakować ten cel to idzie w miejsce gdzie on stoi. Nie wiem jak to naprawić. Zeza nie mam że klikałbym dosłownie obok postaci. Nawet dzisiaj grając vayne miałem sytuacje dosyć dziwną. Odpalam ulta, lece na luciana wale Q klikam na niego PPM i nic, postać nic nie robiła i stała w miejscu po wykonaniu akrobacji. Nawet jeżeli zmisowałbym kliknięcie wtedy na luciana to dookoła był wrogie miniony, których vayne też nie atakowała.

Opublikowano

Witajcie. Bardzo często mam buga na adc. Wygląda to tak że jak klikam na cel PPM to postać zamiast mi atakować ten cel to idzie w miejsce gdzie on stoi. Nie wiem jak to naprawić. Zeza nie mam że klikałbym dosłownie obok postaci. Nawet dzisiaj grając vayne miałem sytuacje dosyć dziwną. Odpalam ulta, lece na luciana wale Q klikam na niego PPM i nic, postać nic nie robiła i stała w miejscu po wykonaniu akrobacji. Nawet jeżeli zmisowałbym kliknięcie wtedy na luciana to dookoła był wrogie miniony, których vayne też nie atakowała.

myszka nie daje już rady ? :D

Opublikowano

Odwołując się jeszcze raz do tego zdania:

Odpalam ulta, lece na luciana wale Q klikam na niego PPM i nic, postać nic nie robiła i stała w miejscu po wykonaniu akrobacji. 

To zaznaczam że kursor normalnie działał i mogłem nim poruszać. 

Opublikowano

Odwołując się jeszcze raz do tego zdania:

To zaznaczam że kursor normalnie działał i mogłem nim poruszać. 

Nikt nie mówi o kursorze, może poprostu przycisk na myszce powoli wysiada ?

Opublikowano

Jeśli masz bezprzewodową myszkę, to wymień w niej baterie/ewentualnie naładuj obecne, jeśli nie masz. Moja myszka czasem też niedomaga na bateriach. Ewentualnie przepnij USB w inne gniazdo.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

gosu strikes again?

używaj "a"

Używam tego do kiteowania, ale to atakuje najbliższy cell, więc jak są miniony to jest usless. 

Opublikowano

jak masz kursor na celu który nei jest najblizej Ciebie to tez tego najblizszego atakuje? wtf, mi to zawsze działało tak że tego którego chce atakuje

ae1d1005fe.png

Opublikowano

jak masz kursor na celu który nei jest najblizej Ciebie to tez tego najblizszego atakuje? wtf, mi to zawsze działało tak że tego którego chce atakuje

Pisałem... to działa tak, że klikam na enemy champa albo właściwie byle co (z potworami w jungli nigdy nie miałem problemu) i zamiast mi go atakować to idzie w to miejsce gdzie typ stoi, a czasami zrobi taki joke jak miałem dzisiaj na vayne.

Opublikowano

Dokładnie + tak ja pisałem zamiast atakować cel idzie w to miejsce gdzie się znajduje.

Opublikowano

Wow w życiu, tylko raz tak miałem nie wiem nawet od czego to jest zależne... ja raz miałem tak, iż skili nie mogłem używać chociaż były dostępne.. myślę, iż to wina gry... działo ci się to tylko ostatnio?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Wow w życiu, tylko raz tak miałem nie wiem nawet od czego to jest zależne... ja raz miałem tak, iż skili nie mogłem używać chociaż były dostępne.. myślę, iż to wina gry... działo ci się to tylko ostatnio?

Ja pierdziele... ziomuś... napisałem przecież że bardzo często to mam. Wg. czytałeś cały mój temat?

Opublikowano

U mnie już nie takie cyrki były.

Czytając wszystkie tematy już nie wiem czy to są bugi czy haksy xD

Mianowicie:

- Czasami nie mogę wyultować Vi

- Po wbiciu w ludzi po pewne np 3 kile wyskakuje mi ping 14k+ (raz na kilkanaście gier)

- Skile przelatują przez przeciwnika bez dmg

- Wskakuje wariat pod wieże z 300 hp zaczyna mnie bić, ja pewny że go wykończę wraz z wieżą (6 lv z 4 sekundy był pod wieżą) a tu wieża bije miniony...

- Obrywam dmg choć skill przeleciał obok mnie

NO I NAJWAŻNIEJSZY Z HAKSÓW: ZAWSZE MAM SŁABSZY TEAM xD

Jakie to upierdliwe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...