Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z serwerem ArioSMT2.pl?

bb1501

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę na stronie ponad 100 osób on :) A zarejestrować się nadal nie mogę.Pomimo, że wypełniam wszystkie pola, to wyskakuje komunikat rejestracja nieudana :P

Opublikowano

czytaj stary to co w nawiasach :) Duże litery cyferki w kodzie usunięcia postaci też daj np " Maciek1"

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Dużych cyferek nie dawałem.Być może mój błąd.Z tego co widze to strona off.

skad wiadomo, że to " Raptor3k " ? przez frajera nie da się grać cebula... DDosy nie są karalne?

W publikacji serwera nSc wstawił ss z rozmowy na gg.

Opublikowano

Dużych cyferek nie dawałem.Być może mój błąd.Z tego co widze to strona off.

W publikacji serwera nSc wstawił ss z rozmowy na gg.

można ss jakiegoś albo link:)? REWORK Bedzie tego serwera...

Opublikowano

GORĄCO ODRADZAM TEGO SERWa PO SPĘDZENIU 4H NA SERWERZE DOWIEDZIELIŚMY SIĘ, IŻ BĘDZIE REWORK ! PO STRACIE TAKIEGO CZASU DOWIEDZIELIŚMY SIĘ, ŻE 15 OSÓB Z TOPKI DOSTANIE JAKIEŚ SMIESZNE SM ZA 50 ZŁ ;). A z resztą co? GÓWNO jak mówiła administracja na ts. Dostałem bana na zawsze ( PERMA ) tak jak kilku innych graczy... Odradzam, administracja bachorów nie radząca sobie sama z sobą... Dzieci którym obrosły jaja i uważają się za dorosłych.... Profesjonalna administracja... ZA CO BAN? Yyyy po prostu masz bana... Żałuję, że straciłem na was czas... A i te ddosy, które później minęły a i tak były potężne lagi... POZDRAWIAM GORĄCO I ODRADZAM SERWER ARIOSMT2 ... Nick z gry: " Sura " nick z ts: " MateQ "

Opublikowano

Osobiście nie polecam 7 godzin po otworzeniu alfy już jest ona zamknięta. Administrator Ts nie wyjaśnił mi dlaczego kolega dostał bana na ts, gdyż wyrzucał administrację servera z niego (niezłe zabezpieczenia). OGÓLNIE NA -

Osobiście nie polecam 7 godzin po otworzeniu alfy już jest ona zamknięta. Administrator Ts nie wyjaśnił mi dlaczego kolega dostał bana na ts, gdyż wyrzucał administrację servera z niego (niezłe zabezpieczenia). OGÓLNIE NA -

<00:54:09> Trying to resolve hostname ts-ariosmt2.pl
<00:54:10> Trying to connect to server on ts-ariosmt2.pl
<00:54:12> You are banned permanently. Reason: "czesc"

Miły powód co nie ? A chcesz tylko się zapytać dlaczego ... Narazie ;d

PS:

Wielce SSA jak to się nazwał ( i chwalił ) Nie umie dawać UB ( co to za administracja nie znająca swoich praw jak i obowiązków  )Hacker chciałeś masz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...