Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Levelowanie kont na masową skalę, co muszę zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chociaż nigdy nie spędzałem dużo czasu przy komputerze to od paru miesięcy umieram z nudów, bo przeprowadziłem się do wioski we Francji 4k mieszkańców.... myślałem co by zrobić z czasem i oczywiście jak każdy chciałbym coś zarobić. Wszedłem na ebay i z entuzjazmem patrzyłem na aukcje gdzie ludzie na hurtowym sprzedawaniu kont trochę zarobili i ogarnął mnie entuzja i motywacja.... i po 3 nockach  koło 65 grach wbiłem ledwo 16 lvli mój entuzjazm się skończył,  przynajmniej 3 razy natknąłem się na typów, którzy mieli skrypty na sorace ale nie o to chodzi. Co musiałbym zrobić by móc zacząć sprzedawać unrankedy? Jaki jest sposób na nafarmienie tylu kont i nie wyłapanie bana po tygodniu? Wiem, że trzeba wgrać jakieś skrypty do bola ( już go ściągnąłem) ale co i jak krok po kroku taki laik jak ja musiałby zrobic? Widziałem jeden poradnik jak zanstalować jakieś skrypty, ale nie ogarnąłem, bo nie umiałem nawet pliku iso ogarnąć, nigdzie nie mogłem natrafić na dobrą wersję daemoon tools,by to zrobic. Wczesniej komputer służył mi tylko do oglądania filmow i graniu w lola ;x  Licze na waszą pomoc specjalnie założyłem tu konto :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...