Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem.

A.Nexus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie Witam Wszystkich Forumowiczów.

Dzisiaj chciałbym zaoferować swoją pomoc techniczną.

W takim razie zapraszam do zapoznania się z moim

ogłoszeniem :)

Co Potrafię ?

- Wgranie plików na maszynę , portów, libów, mysql i tak dalej - prościzna xD 

- Pisanie / Edytowanie wszelkich questów. 

- Ogarniam także Pythona w małym stopniu.

- Dodawanie każdej nowości jakiej zażyczy sobie mój pracodawca.

- Dodawanie Zbroi , Broni , Biżuterii , Mobów , Map , Efektów - No wszystko xD

- Ogarniam także C++ w drobnym stopniu, więc zabawa przy src nie jest mi straszna.

- Potrafię bardzo dużo, jeżeli o czymś zapomniałem pisać w komentarzach :) Postaram się odpowiedzieć, czy umiem czy nie.

- Serwery metin2 robię już od ponad 2 lat.

Czego Oczekuję? 

- Przede wszystkim oczekuję ogarniętego teamu.

- Maszyny do pracy (Nie pracuję na hamachi)

- Pełnego kontaktu najlepiej 24/7 Telefon,GG,Fb itd.

- Przynajmniej żeby mój pracodawca miał + 17 lat. 

- A także miłej atmosfery i zabawy,a nie jakiś prostaków,którzy wieją nudą ;p

Coś O Mnie:

Nazywam się Artur mam 16 lat. Interesuję się informatyką, a także grą w piłkę nożną,lecz ostatnim czasem prawie w ogóle w nią nie gram. Zbyt mało czasu, na zbyt krótkie dni ;). Mieszkam w Zachodnio Pomorskim w małej miejscowości koło Szczecina. Lubię także spędzać czas ze znajomymi jak każdy :).

Kontakt Do Mnie:

Można się ze mną skontaktować przez jeden sposób który jest najbardziej odpowiedni, ponieważ na inne nie odpowiadam.

Gg: 53716395 

Lub Na Pw'u, lecz odradzam rzadko czytam xD 

Mową Końcową

Serdecznie Zapraszam Do Współpracy Ze Mną. 

Więcej na Gg. Pozdrawiam Serdecznie Nexus :)

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Ref, podjęta współpraca z1 serwerem z innych dwóch czekam na odpowiedź. Ogłoszenie dalej aktualne :)

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

nie polecam, osoba łatwa do sprowokowania, w dodatku pod tym nickiem na 100% kryje się jakiś bezbek, co do umiejętności.. takie rzeczy to podstawy. ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Piszesz tak nie zrozumiale.. nie przekonała mnie ta oferta + wypowiedź kolegi wyżej. Nie polecam :)­

r3ePj8E.png

Opublikowano

nie polecam, osoba łatwa do sprowokowania, w dodatku pod tym nickiem na 100% kryje się jakiś bezbek, co do umiejętności.. takie rzeczy to podstawy. ;)

Dzięki, nie jestem łatwy do sprowokowania :) Po prostu wkurwi*** mnie osoby które oszukują ludzi, że np Maxrik to złodziej xD 

Więc twoja opinia na mnie nie działa pozdro koleżko. Podstawy ? Ty nawet 1/3 tego nie umiesz bezbek to ty jesteś :) 

Piszesz tak nie zrozumiale.. nie przekonała mnie ta oferta + wypowiedź kolegi wyżej. Nie polecam :)­

Wypowiedź kolegi wyżej jest banalna :) Niech sam się dobrze nauczy robić serwery,a potem komentować inne osoby. 

tak samo jak pan @Savien . Za bardzo pyskaty jesteś ( Wnioskuje to po twoich wypowiedziach w prezentacji castiosa )

Nie zrozumisz gimbazy :)

Co do tematu Odświeżam.

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Dzięki, nie jestem łatwy do sprowokowania :) Po prostu wkurwi*** mnie osoby które oszukują ludzi, że np Maxrik to złodziej xD

Więc twoja opinia na mnie nie działa pozdro koleżko. Podstawy ? Ty nawet 1/3 tego nie umiesz bezbek to ty jesteś :)

Wypowiedź kolegi wyżej jest banalna :) Niech sam się dobrze nauczy robić serwery,a potem komentować inne osoby. 

Nie zrozumisz gimbazy :)

Co do tematu Odświeżam.

I tą właśnie wypowiedzią potwierdziłeś wszystkie opinie !  ^_^

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

I tą właśnie wypowiedzią potwierdziłeś wszystkie opinie !  ^_^

­

Dzięki , zbędne mi takie wypowiedzi. Owszem może trochę nawet bardzo jest mnie sprowokować,ale niestety taki mam charakter ;) Idź zobacz czy Cię  w kuchni nie ma. Bez odbioru ps nie odpisuj już  <_<

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Dzięki , zbędne mi takie wypowiedzi. Owszem może trochę nawet bardzo jest mnie sprowokować,ale niestety taki mam charakter ;) Idź zobacz czy Cię  w kuchni nie ma. Bez odbioru ps nie odpisuj już  <_<

"Owszem może trochę nawet bardzo" o kurde... co to za język hehe. Nie są zbędne.. po prostu po to jest forum aby każdy mógł wyrazić swoją opinie. A twoje głupie prowokacje są bez sensu :)

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

"Owszem może trochę nawet bardzo" o kurde... co to za język hehe. Nie są zbędne.. po prostu po to jest forum aby każdy mógł wyrazić swoją opinie. A twoje głupie prowokacje są bez sensu :)

­

Heh, no ok masz racje. Możesz sobie tu pisać co chcesz : ] Pisz sobie, ja wiem swoje , ty wiesz swoje co ci Imaguś powiedział. I napisał , to jest właśnie to bezmyślność na mpcforum (:

Jeden coś powie to powtórzy to ok 200 osób :D 

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Heh, no ok masz racje. Możesz sobie tu pisać co chcesz : ] Pisz sobie, ja wiem swoje , ty wiesz swoje co ci Imaguś powiedział. I napisał , to jest właśnie to bezmyślność na mpcforum (:

Jeden coś powie to powtórzy to ok 200 osób :D

Z nikim nie rozmawiałem i nie powielam opinii, napisałem to co uważam po Twojej wypowiedzi  ^_^

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Z nikim nie rozmawiałem i nie powielam opinii, napisałem to co uważam po Twojej wypowiedzi  ^_^

­

Niech Ci bdz xD , Elo nie mam czasu tu pisać :)

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Nie polecam , człowiek kompletnie nie zdyscyplinowany.Jego wiedza kończy się na wgraniu itemów do npc i edytowaniu nazwy npc :D

Zakładam a nawet jest pewien że nie wie do czego jest wykorzystywana funkcja main :D

sygna.png

Opublikowano

Nie polecam , człowiek kompletnie nie zdyscyplinowany.Jego wiedza kończy się na wgraniu itemów do npc i edytowaniu nazwy npc :D

Zakładam a nawet jest pewien że nie wie do czego jest wykorzystywana funkcja main :D

Hmm czy ty wiesz kim jestem xD ? Że oceniasz że tylko wgrywanie rzeczy do npc ? 

Umiem szczególnie wszystko zrobić serwer od 0 na source i to sam , więc nie pierdol głupot małolacie j****y :)

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Wy z tym Savienem czy ch*j mu tam się przyczepiliście Nexusa a nie potraficie nawet 1/10 tego co on.. Jak można oceniać kogoś nie znając go... Jebani jasnowidze... 

@topic przy jakims projekcie już pracowałeś?

Opublikowano

Wy z tym Savienem czy ch*j mu tam się przyczepiliście Nexusa a nie potraficie nawet 1/10 tego co on.. Jak można oceniać kogoś nie znając go... Jebani jasnowidze... 

@topic przy jakims projekcie już pracowałeś?

Pracowałem przy paru projektach których nazwy napiszę na gg. 

Ps sorry, to moje drugie konto bo tamto niby za handel do 29 lipca zbanowane xD

Opublikowano

Nie polecam, w temacie można zauważyć jaki on jest. Wymaga od pracodawcy +17 lat a sam ma 16 c:

Technicznie nie wiem jak tam u Ciebie, ale twoje zachowanie to lekkie przegięcie jak chcesz podjąć taką współpracę, pozdrawiam.

Opublikowano

Tak jak Bolus napisał. Takim zachowaniem nie podejmiesz współpracy. A poza tym wygląd twojej oferty jest no wiesz ... ;/ Nie zbyt to ładnie wygląda, a oferta ma przyciągać ludzi. Nie polecam.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...