Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ograniczony dostęp Terrarii.

Dyzmoreg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio wymieniłem sobie skiny z cs;go na gifta do Terrarii, lecz dopiero po zaakceptowaniu wymiany zauważyłem, że jest to :
"ograniczony prezent, który może być odpakowany tylko w następujących krajach: Armenia, Azerbejdżan, Białoruś, Gruzja, Kirgistan, Kazachstan, Republika Mołdawii, Tadżykistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Ukraina, Federacja Rosyjska"
I nasuwa mi się tutaj jedno pytanie, czy da się jakoś to zrobić, aby móc grać w tą gierkę w Polsce, oraz odpakować ją w Polsce?

.

Opublikowano

Ta blokada została właśnie nadana po to, żeby m.in Polacy nie kupowali tani gier od Ruskich itp.

Niestety, nie da się tej blokady ominąć. Z tego gifta w Polsce nie pograsz w terrarię.

giphy.gif

Opublikowano

Ta blokada została właśnie nadana po to, żeby m.in Polacy nie kupowali tani gier od Ruskich itp.

Niestety, nie da się tej blokady ominąć. Z tego gifta w Polsce nie pograsz w terrarię.

A nie da się tego jakoś ominąć?

Coś typu podłączenie się pod rosyjskie IP?

.

Opublikowano

Już kiedyś pisałem z jakimś temacie, że steam raczej nie da się oszukać jakimiś proxy, bo każdy by kupował rosyjskie klucze które są tańsze! Właśnie po to wprowadzili tą blokadę, i jej nie ominiesz. Ja na twoim miejscu spróbowałbym sprzedać tego keya, może ktoś kupi :P

Cześć...

Opublikowano

Nie wiem jak teraz ale ja kupiłem na allegro gifta do isaaca. Żeby go aktywować (tak trochę na "nielegalu") użyłem programu Cyber Ghost aby "zmienić" moje ip na takie z innego kraju.

Opublikowano

Nie wiem jak teraz ale ja kupiłem na allegro gifta do isaaca. Żeby go aktywować (tak trochę na "nielegalu") użyłem programu Cyber Ghost aby "zmienić" moje ip na takie z innego kraju.

I możesz spokojnie w tym momencie grać w isaaca? Nie dostałeś żadnej blokady? Na czas grania nie musisz się podpinać znów pod te inne ip?

.

Opublikowano

@Dyzmoreg

Teoretycznie można połączyć się przez Cyberh Ghosta lub coś podobnego i aktywować tą grę lub nawet kupować gry za ruble xD Po aktywacji już nie trzeba zmieniać IP, żeby grać. Niestety Steam banuje za zmianę adresu przez VPN

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...