Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Fallen Angel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2407414369907551204585.png

Informacje:

>> Adres IP: MC.VOXELLAND.PL. <<

>> Sloty: 200. <<

>> Wersja: 1.8 x. <<

>> WWW: VOXELLAND.PL. <<

>> Forum: VOXELLAND.PL.

>> TeamSpeak: TS.VOXELLAND.PL. <<

>> Drop: Drop VOXELLAND.PL. <<

>> Typ serwera: MediumHC. <<

>> Bany: Po stracie wszystkich żyć (blok emeraldu = 1 życie, a max 10) ban na 24 godzin. <<

6501014372092391204585.png

>> Właściciel: @ <<

>> Współwłaściciel & Programista:  << 

>> Główny programista: [member=TheMolkaPL.]  <<

>> Główny administrator & Pomocnik programisty: @ & @HardStyl3r <<

LUOzxHY.jpg

55283.gif

Opublikowano

Napisaliście że jesteście inni niż inne serwery tego rodzaju, ale brak konkretów. Wbiłem i przekonałem się że to puste przechwałki. Serwer taki sam jak milion innych, niczym mnie nie zaintresował, do tego mało graczy.

images.jpg

Opublikowano

@Galador256 Jesteśmy niż inni. Pokaż mi serwer na Polskiej scenie gdzie nie jest zablokowana lista pluginów. Pokaż też który serwer ma coś porządnie zrobienie (wszytko oparte an subdomenach a nie milion folderów typu domena.pl/cos/jesze/tu/wsadze) Po drugie nawet nie było cie na serwerze. A małą liczba graczy jest dzięki takim osobom jak ty.

Opublikowano

@Lord Green

W Minkrafta nie grałem już z rok, ale mówię z zobaczę co to za serwer może zagram sobie trochę, ale nie da rady nawet wbić

IFACFm7.png

Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Poza tym cały czas jest 0/400

Cześć...

Opublikowano

Fajna prezentacja, fajny tab. Szkoda ,że tak mało możliwości ,a tyle programistów, ja bym coś jeszcze pododawał i dopiero serwer odpalił.

Żeby u was pograć, to musiałbym pobrać Optifine, bo mam 30/40 fps i spada jak wykonuję jakikolwiek ruch myszką :/ 

Pobierać mi się nie chce, ale pogram jak komputer kupie, czyli pewnie 1-7 sierpnia.

@Galador256:

Ty nie masz co robić, tylko klikać w każdą prezentację i pisać (powiem to moimi słowami), "c*****e",a  na serwerze Cie nawet nie widzieli.

Opublikowano

Przerwa techniczna do 27/07/2015. Za utrudnienia przepraszamy 

Opublikowano

^ Przerwa techniczna, a serwer otwarty?

2 osoby na serwerze to trochę mało ..

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Autor tematu ma bana permanentnego oraz wywalam na wcześniejszą prośbę autora publikacje serwera do kosza. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...