Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Czy warto zakupić ten program?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

proste pytanie. warto teraz kupic L#? Po masowm banwave przestalem grac w lola ale chce wrocic. Jak teraz wyglada sytuacja? Chodzi mi o wykrywalnosc, dostepnosc skryptow, uaktualnienia, trudnosc obslugi? Jak l# wypada na tle bola w tej kwestii?

Pozdr.

Opublikowano

Typowe polactwo granie na crackach oby was dopadł jan mefedron 3 

gardze i pluje na pyski

Opublikowano

polecam ci bardziej bol'a niż  gówno z joduski, mozesz dostać bana a na bolu masz 99% szansy ze go nie dostaniesz.

Opublikowano

gardze i pluje na pyski

rusz człowieczku głową kto będzie płacił 15$ skoro jest crack ;s? włącz logiczne myślenie przyjacielu...

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

gardze i pluje na pyski

Przynajmniej nie mamy brudnych małp na avatarze. Pewnie przy pierwszej lepszej okazji opierdoliłbyś im parówę samozwańczy pimpie kiedy mama nie patrzy. Żenada.

Opublikowano

gardze i pluje na pyski

Mózg wyprany od mefa. Syndrom Boga...

Btw. Crack śmiga i nie crashuje chcesz pajacu to płać

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Tak k***a, L# miało być zawsze nie płatne i bezpieczne (konto już przez tego pana straciłem :D) więc dziękuje bardzo wolę cracka, a jak twierdzisz że to crashujące gówno to pozdrawiam, Volibot odpalony 45 gier granych ani jednego bugsplata ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Nie kloccie sie w moim temacie prosze. Ja osobiscie nie zamierzam crackowac bo tworcom sie nalezy jakis hajs za wlozona prace a nie musze cebulic i krasc nic :D

Bardziej interesuje mnie czy lepszy l# czy bol

Opublikowano

Jeśli tak to polecam L# jest lepszy tym bardziej że płacisz za sam program a skrypty wszystkie masz za free, a crackowanie wg. mnie to nie cebulactwo szczególnie jak program nie potrafi zapewnić bezpieczeństwa które ci zagwarantował :v pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli tak to polecam L# jest lepszy tym bardziej że płacisz za sam program a skrypty wszystkie masz za free, a crackowanie wg. mnie to nie cebulactwo szczególnie jak program nie potrafi zapewnić bezpieczeństwa które ci zagwarantował :v pozdrawiam

Człowieku zawsze było 99% na dostanie bana... każdy powinien o tym wiedzieć.

Nie kloccie sie w moim temacie prosze. Ja osobiscie nie zamierzam crackowac bo tworcom sie nalezy jakis hajs za wlozona prace a nie musze cebulic i krasc nic :D

Bardziej interesuje mnie czy lepszy l# czy bol

Według mnie też lepszy L# z powodu tego że wygodniejszy, BoL ma lepsze evadeee i inne skrypty ale musisz za to płacić :D

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Moim zdaniem za 15$ nie warto. Może i nie trzeba płacić za skrypty jak w przypadku bola, ale skoro wspierasz twórców i nie chcesz crackować wybierz bola i paid skrypty, które są znacznie lepsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...