Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL crackowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kiedyś używałem tego ale na czas "przerwy" musiałem odłożyć.. Teraz próbuję od nowa tak jak wcześniej go crackować ale już nie działa mi żaden skrypt.. Wiecie może co na to poradzić? A może ktoś byłby tak miły i załączył swój folder tego bola? Z góry dzięki i pozdro ;)

Opublikowano

Nauczcie się grać bez oszustw biedne dzieciaczki...

Kolego, że tak lekko Ci odpowiem jeżeli nie umiesz pomóc to nie musisz tutaj odpowiadać.. Przecież Ciebie nikt o zdanie nie pyta a Twoja odpowiedź raczej nie wnosi nic do mojego pytania/problemu, tak więc swoje opinie trzymaj u siebie.

Opublikowano

Nauczcie się grać bez oszustw biedne dzieciaczki...

.... To po co wchodzisz w ten temat jak masz takie bezsensowne posty pisać :/

Cześć, kiedyś używałem tego ale na czas "przerwy" musiałem odłożyć.. Teraz próbuję od nowa tak jak wcześniej go crackować ale już nie działa mi żaden skrypt.. Wiecie może co na to poradzić? A może ktoś byłby tak miły i załączył swój folder tego bola? Z góry dzięki i pozdro ;)

Powiedział byś jaśniej?

Chodzi ci o to że jak zaznaczysz jakiś skrypt to on nie działa w grze czy coś innego?

Mój folder z bolem: http://www.mediafire.com/download/8agd1khk2994cpm/Calutki_folder_z_bolem.rar

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/e192d0ad8cfd0ba5bfda66ec8d16b09520365c2cc30b5a321cc085c87b9551d8/analysis/1437210272/

PS: W pięciu wykrywa trojany bo bolvip to program podczepiający się i modyfikujący bola.

Opublikowano

Powiem tak, mój problem polegał na tym, że zrobiłem sposób z BolVip i szukając skryptów, instalując je nie wczytują się one do gry.. Wszystkie, które wcześniej mi działały momentalnie nie działają .. Coś jakby nie chciały się wczytać bol normalnie działa, lecz skrypty nie chcą się załadować.

//Edit

Gra się włącza normalnie jest powitanie przez BoL ale niestety skrypt nie chce się załadować, może ktoś coś na to poradzi? :)

Opublikowano

Pewnie skrypty otudated.. użyj troche mózgu i znajdz nowsze wersje.

Strasznie mądry komentarz i widać tą kreatywność "Użyj trochę mózgu" zapewne zrobiłbym to gdybym nie uczył się od podstaw.

Opublikowano

Strasznie mądry komentarz i widać tą kreatywność "Użyj trochę mózgu" zapewne zrobiłbym to gdybym nie uczył się od podstaw.

co to za problem znaleźć nowe wersje skryptów ? jeszcze jedna opcją może być brak wymaganych bibliotek, wtedy też skryptów nie wczytuje.

Opublikowano

co to za problem znaleźć nowe wersje skryptów ? jeszcze jedna opcją może być brak wymaganych bibliotek, wtedy też skryptów nie wczytuje.

Nie mam problemu ze znalezieniem nowej wersji skryptu... Moim problemem jest jak wyżej napisałem "Skrypt nie wczytuje mi się do gry" z tego co pamiętam powinno być po wybraniu postaci "bol injected successfully" mnie niestety nic takiego nie wyskakuje.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...