Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję grafika 3D, który potrafi tworzyć własne modele ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Poszukuję grafika 3D, który będzie potrafił stworzyć nowe modele NPC w Metinie z własnej ręki, a nie skopiowanej z innej gry. 

Kontakt:

PW

GG: 52571819

Opublikowano

Cześć.

Poszukuję grafika 3D, który będzie potrafił stworzyć nowe modele NPC w Metinie z własnej ręki, a nie skopiowanej z innej gry.

Kontakt:

PW

GG: 52571819

To zamiast zapłacić za npc te 20-50 zł (nie wiem po ile chodzą), to zapłacisz od 200 w górę.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

To zamiast zapłacić za npc te 20-50 zł (nie wiem po ile chodzą), to zapłacisz od 200 w górę.

jakbym mial modelowac twarz oczy ręce pięty potem to texturowac z wlasnej textury i zrobic kosci podpiac je i zrobic animacje to bym  policzyl z 2000

1912513.jpeg

Opublikowano

1. Szkic modelu

2. Wymodelowanie

3. Mapowanie

4. Oteksturowanie

5. Zrigowanie/Zeskinowanie

6. Zanimowanie

7. Poprawki

Kolega nie zdaje chyba sobie sprawy ile takie coś zajmuje, nawet przy modelach low poly (zależy od modelu).

Do tego, bez grafika 2D się nie obejdzie, który oteksturuje ten model, bądź również np. stworzy szkic 2d modelu.

Nie wiem, czy w ogóle ktoś tworzy od 0 modele do metina (nie wliczając w to bronie i np. objekty - które i tak w 95% są przerabiane z innych modeli). 

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

50 zł za model? Upadłeś na głowę? Paczkę 30 npc można kupić za 30 euro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...