Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paladyn Retribution Low DPS?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i zapraszam do dyskusji na temat obrażeń zadawanych przez Paladyna pod specjalizację Retribution, temat prowadzony także na oficjalnym forum WoW'a gdzie wiele osób spiera się o przydatność tej klasy jako DPS'a, niektórzy twierdzą że klasa nie odstaje bardzo od innych inni że granie nim pod DPS'a to najgorszy pomysł a sam paladyn retribution to crap i najgorsza klasa "melee". Ciekawi mnie wasze zdanie, pozdrawiam.

Opublikowano

pierwszy w dps to on nie jest, ale jakos super tez nie odstaje, moze jakis drobny buffik dla niego na dmg i bylby calkiem przyzwoity.

Tylko ze Blizzard nerfi postacie 'bo tak', bo maja taki kaprys, a nie zajmuja sie tym czym powinni np chorym dmg huntera XDD

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

pierwszy w dps to on nie jest, ale jakos super tez nie odstaje, moze jakis drobny buffik dla niego na dmg i bylby calkiem przyzwoity.

Tylko ze Blizzard nerfi postacie 'bo tak', bo maja taki kaprys, a nie zajmuja sie tym czym powinni np chorym dmg huntera XDD

Czy ja wiem, chodząc na BG jak taki palek w ciebie wleci to nie jest za ciekawie, z dobrym gearem i umiejętnościami palek to skur*ysyn matki natury...

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Paladyn zawsze dawał radę... Teraz jest tak samo. Na raidach paladyn retri to głowne źródło dpsu. Na bg też nieźle se radzi.

Opublikowano

Paladyn zawsze dawał radę... Teraz jest tak samo. Na raidach paladyn retri to głowne źródło dpsu. Na bg też nieźle se radzi.

No nie wiem czy zawsze. Na Vanilli jedynie jako heal się nadawał, bo ani z niego tank nie był (brak taunta) ani tym bardziej DPS. Retri zaczęło być jako tako traktowane chyba dopiero w WotLK.

Obecnie w sumie retri daje radę jak najbardziej.