Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"No signal detected"

AntyBolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przyszedł mi dzisiaj system do jednostki, podłączyłem wszystkie kable (3 kable na krzyż) i uruchamiam jednostke i wyskakuje mi na monitorze "no signal detected" nie wiem co robić, komputer i monitor były nowe zamawiane prosto z serwisu morele.net

Opublikowano

Podłącz monitor do grafiki a nie do płyty. 

Ewentualnie pożycz monitor z VGA i podłącz przez DVI-I  analogowo 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jak mam to zrobić? Z tyłu jednostki mam tylko jedno takie wejście :/ Mam kupić inny kabel? Bo mam z tyłu monitora i jednostki 2 wejścia na kable od monitora - jedno jest pokolorowane (xD) na niebiesko a drugie na biało

Opublikowano

Masz przecież kable i instrukcję obsługi , poczytaj 

Skoro cały zestaw chodził jak go składali wychodzi na to że nie potrafisz go podpiąć tylko właściwie. 

Opublikowano

no to mam kabel co łączy monitor z jednostką, jednostkę z prądem i monitor z prądem, wszystko łączę i dupa...

Opublikowano

A gdzie go wtykasz ? Do grafiki na płycie czy do dedykowanej karty ? 

Opublikowano

Ale jakiego specjalnego ? Do płyty głównej czy do grafiki? Ma być do karty graficznej 

Nowicjusz
Opublikowano

Jeśli będziesz szukał tak jak tobysai poradził i kabel od monitora nie będzie pasował, proponuję zorientować się w temacie przejściówek VGA na DVI. Podejrzewam że nie możesz sobie poradzić z powodu braku tejże przejściówki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...