Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sHaki.Design ~ Grafika dla Twojego serwera :)

sHaki.Design

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­25q4ymw.png

O Mnie :

Witam , nazywam się Kuba i grafiką zajmuje się zaledwie parę miesięcy. Wykonuje m.in. prezentacje serwerów metin2 , tła ładowania , grafikę na fanpage , taskbary , oraz poszczególne elementy na strony jak i całe layouty ( na razie tylko jeden ) . Mimo iż zajmuję się grafiką tak krótki czas , dużo osób uważa moje grafiki są całkiem całkiem :)

( szukam dłuższej współpracy z serwerem )

Moje prace :

34zzkb9.jpg

-----------------------

el8ghz.png

--------------------------------

316r9r6.png

pracę będę dodawał na bieżąco :)

Wiem , moje pracę nie są "wyborne" ale cały czas się uczę i pracuję nad swoimi projektami :)

­25q4ymw.png

Opublikowano

Powodzenia, po tym gdy mi kolega powiedział cenę jaką należało by zapłacić za ciągła prezentację to wybuchłem śmiechem. Nie wykonuję za ładnych,ale bierze moim zdaniem za dużo jak na jego umiejętności ;)

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Prace słabe... nie masz jeszcze tej estetyki. Słabe buttony.. wszystko mało realistyczne. Ale powoli się rozwijasz :) Jakiś poziom masz, można polecić.

Opublikowano

Nie polecam pana po całości podpisuje nie swoje prace swoją ksywką i ty nazywasz się grafikiem....
6qpa11.jpg

jest to ze strony pewnego serwera gdzie strona jest ogólnie dostępna a ty chamsko podpisałeś się pod nią jako wykonawca

Jeszcze raz nie polecam !!!!!!!

99mpo2.jpg

Opublikowano

Na DivineWorld też zrobiłeś patcher z neta ściągnięty... nie polecam...

Hola hola ! nie robiłem patchera ! ( zgłaszam )

­

Nie polecam pana po całości podpisuje nie swoje prace swoją ksywką i ty nazywasz się grafikiem....

6qpa11.jpg

jest to ze strony pewnego serwera gdzie strona jest ogólnie dostępna a ty chamsko podpisałeś się pod nią jako wykonawca

Jeszcze raz nie polecam !!!!!!!

Już Ci pisałem to bucu :) że wykonałem ELEMENTY DO ISU , ten  twój mały mózg może to pojąć ?

­

Powodzenia, po tym gdy mi kolega powiedział cenę jaką należało by zapłacić za ciągła prezentację to wybuchłem śmiechem. Nie wykonuję za ładnych,ale bierze moim zdaniem za dużo jak na jego umiejętności ;)

Nie wydaje mi się że 80 zł za ciągłą prezkę to dużo , ale ok.

­

Nie wydaje mi się że 80 zł za ciągłą prezkę to dużo , ale ok.

­

­25q4ymw.png

Opublikowano

Fajnie, wszystko tak naprawde podstawowe, nie ma zadnych nie wiadomo jakich efektów. 

Bardzo mi się podobają pracę, powodzenia i również polecam :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...