Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura pod CS:GO i nie tylko

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Aktualnie korzystam z klawiatury z przed bodajże 6 lat, a mianowicie Logitech G11. Chce przerzucić się na jakiegoś mechanika i zastanawiam się nad 2 pozycjami, SS Apex M800 oraz Razer Blackwidow Chroma. Ogólnie podoba mi się klawiatura steelseries oraz jest to marka która bardziej mnie przekonuje (w sumie nie wiem czemu, ale w produktach razera coś mnie odrzuca), jednak będzie to moja pierwsza klawiatura mechaniczna i nie wiem czy nizszy profil klawiszy w apexie nie sprawi że nie poczuje tego że jest to mechanik. Z drugiej strony jest to ponoć, wygodniejsza i mniej meczaca rece przy długiej pracy klawiatura. Moze ktoś miał i się wypowie? Budżet nie ograniczony bo o klawiaturę dbam i wymieniam ją bardzo rzadko.

Opublikowano

Blakcwidow to dla mnie jak na razie najlepszy mechanik na rynku klawiatur mechanicznych. Testowałem go u kolegi, spisuje się rewelacyjnie dlatego sam zamierzam go kupić.

Opublikowano

Kumpel miał Apexa tylko że normalnego i mówił że c*****y, duży etc. Razer imo przereklamowany, ale nie grałem na nim.

Blakcwidow to dla mnie jak na razie najlepszy mechanik na rynku klawiatur mechanicznych. Testowałem go u kolegi, spisuje się rewelacyjnie dlatego sam zamierzam go kupić.

Czyli według Ciebie, wielki znawco najlepsza klawiatura to taka na której nawet nie grasz cały czas i z innymi też styczności nie miałeś? Ok.

Sam posiadam CM Storm Quickfire Ultimate i jest spoko. Pierw zastanów się jakie przełączniki chcesz. 

/Down

Nie napisałem że polecam, napisałem że jest spoko. Ty napisałeś że jest najlepsza na rynku = najlepszy wybór = polecasz. 

he?

Opublikowano

Kumpel miał Apexa tylko że normalnego i mówił że c*****y, duży etc. Razer imo przereklamowany, ale nie grałem na nim.

Czyli według Ciebie, wielki znawco najlepsza klawiatura to taka na której nawet nie grasz cały czas i z innymi też styczności nie miałeś? Ok.

Sam posiadam CM Storm Quickfire Ultimate i jest spoko. Pierw zastanów się jakie przełączniki chcesz. 

Wow wow. Napisałem że dla MNIE jest najlepszy. Daje opinię ode mnie więc nie rozumiem twojej spiny kolego. Czy napisałem że jestem znawcą klawiatur? Nie więc czemu mnie tak nazywasz...

Rozumiem że ty też jesteś znawcą skoro polecasz Quickfire. Twoje rozumowanie właśnie takie jest :)

Opublikowano

Według mnie nie powinieneś skupiać jakiejś największej uwagi na klawiaturę, bo ona Ci skilla nie da. Tutaj jedynie od siebie zamieszczę na jakich klawiaturach grają najlepsi gracze ;)

420731437172609389521.jpeg

Opublikowano

Według mnie nie powinieneś skupiać jakiejś największej uwagi na klawiaturę, bo ona Ci skilla nie da. Tutaj jedynie od siebie zamieszczę na jakich klawiaturach grają najlepsi gracze ;)

Dodany obrazek

Czy ja mowie że da mi skilla? Poprostu moja ma już ponad 6 lat i pora ją zmienić :)
Opublikowano

Czy ja mowie że da mi skilla? Poprostu moja ma już ponad 6 lat i pora ją zmienić :)

Rozumiem ;) Więc wybierz sobie swoje typy (czegoś byś nie wziął z wyższej półki to i tak będzie okej) i idź do jakiegoś sklepu i ''przetestuj'' czy będzie Ci się na niej wygodnie grało, pisało czy coś ;)

Opublikowano

/Down

Nie napisałem że polecam, napisałem że jest spoko. Ty napisałeś że jest najlepsza na rynku = najlepszy wybór = polecasz. 

Napisałem że jest dla mnie najlepsza. To też możesz brać pod uwagę ;)

@topic

xtrfy robi podobno też dobre mechaniczne klawiatury, obczaj je.

Opublikowano

Rozumiem ;) Więc wybierz sobie swoje typy (czegoś byś nie wziął z wyższej półki to i tak będzie okej) i idź do jakiegoś sklepu i ''przetestuj'' czy będzie Ci się na niej wygodnie grało, pisało czy coś ;)

Wlasnie u mnie w mieście nie ma zadnych sklepów gdzie były by klawiatury +150zl i musze polegać na opiniach z neta :/
Opublikowano

Znajomy miał i apexa i blackwidow. Co do apexa mówił, że prezentuje się z*********e, ale trochę za duża, reszta git. Blackwidow natomiast super się świeci i to koniec jej zalet :)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...