Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy po poddaniu Mm'ow można dostać bana?

paweleke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, za poddawanie gier nie ma żadnych banów. Czasowe blokady są tylko za wychodzenie z gry i jeśli wiele razy zostałeś wyrzucony z gry ;)

Opublikowano

Koledzy się nie znają :) można dostać bana za zbyt dużo razy glosowanie na wyrzucenie kogoś z gry oraz za zbyt dużo razy poddania się. Widac kiedy wypowiada się osoba która nic nie wie o csgo.

Opublikowano

Koledzy się nie znają :) można dostać bana za zbyt dużo razy glosowanie na wyrzucenie kogoś z gry oraz za zbyt dużo razy poddania się. Widac kiedy wypowiada się osoba która nic nie wie o csgo.

Pokaz mi choć 1 osobę która dostała bana za poddawanie meczy ;) Można za wyrzucanie, bycie wyrzucanym oraz samobójstwa.
Opublikowano

Pokaz mi choć 1 osobę która dostała bana za poddawanie meczy ;) Można za wyrzucanie, bycie wyrzucanym oraz samobójstwa.

Ja jestem taką osobą :) Dostałem bana po 3 poddanych meczach z rzędu.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ja jestem taką osobą :) Dostałem bana po 3 poddanych meczach z rzędu.

Proof?
Opublikowano

Proof?

Ta, już cofam się w czasie i wracam do domu, żeby zrobić screena jak mam bana na 30min, którego z resztą olałem, bo miałem takich mnóstwo.

Bany dostaje się zbyt częste kickowanie graczy i poddawanie meczów, koniec.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ta, już cofam się w czasie i wracam do domu, żeby zrobić screena jak mam bana na 30min, którego z resztą olałem, bo miałem takich mnóstwo.

Bany dostaje się zbyt częste kickowanie graczy i poddawanie meczów, koniec.

Nie ma banow za poddawanie meczy, nie zobacze - nie uwierzę.
Opublikowano

@HJRxKING

Tutaj dostała za kickowanie:

http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/43099721432004211/
Więc jeśli się nie znasz to lepiej się nie wypowiadaj, a bany za poddawanie meczy też są. Potrzebujesz dowodów? Poddaj 6 meczy pod rząd. Ban gwarantowany.
Pisalem wyżej że można za kickowanie wiec co w tym dziwnego że dostales? Jakoś dziwne że w necie nie ma żadnego SSA z bannem za poddawanie się ;)
Opublikowano

@HJRxKING

To sam sprawdź. Znajdź piątke i poddawajcie się skoro nikomu nie chcesz wierzyć.

Jasne, będziemy z ekipa dostawać bany za wychodzenie i jeszcze spadać z rangi żeby ci udowodnić że nie ma banow xD
Opublikowano

Jakoś dziwne że w necie nie ma żadnego SSA z bannem za poddawanie się ;)

a wiesz dlaczego? dlatego:

Jasne, będziemy z ekipa dostawać bany za wychodzenie i jeszcze spadać z rangi

Opublikowano

a wiesz dlaczego? dlatego:

Chodzi mi o to ze nie ma żadnego info a ja nie mam zamiaru się poświęcać ;) Skoro ludzie robią SS dla banow np za kicki to czemu nie ma zadnego SSA z banem za poddanie sie? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...