Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam-znalezienie drugiego konta

palop2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie, czy da rade jakoś potwierdzić, czy dane dwa konta, są jednego użytkownika? znalazłem podobne bardzo konta i chciałem  się upewnić czy to jest na pewno to konto, na jednym mnie oszukał(nic wielkiego) ale chciałbym wyjasnij, albo chociaż zgłosić( xD) Jak chciałem, żeby podał konto drugie, z którego wysyła skiny, to napisał, że nie da bo się boi, że go zgłoszą, widocznie wie dobrze za co, ja chce go tak po prostu udupić, pokazać, że nie jest taki cwany  jak myślał, ale czy da radę? O to pytam was.

Ewentualnie, czy da się sprawdzić kto i gdzie użył mojego kodu PSC(resztki) ale to pewnie gorzej jak z pierwszym pytaniem.

Pozdrawiam i myślę, że da radę coś zrobić :)

Opublikowano

W obu przypadkach, Ty nie możesz tego zrobić i jeżeli myślisz, że zgłoszenie typka na steam`ie jakkolwiek by mu zaszkodziło (w tym przypadku "udupiło") to muszę Cie uświadomić, że jedynie zmarnujesz sój czas.

Opublikowano

Na 100% z czasem w trade pojawi się, że jest oszustem czy coś, ale bana chyba nie ma, albo jest nieprędko. Pewnie musiałbyś mu udowodnić filmikiem czy coś :/

A co do ustalenia czy 2 konta do 1 osoby to tylko steam może to sprawdzić :/

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Jeżeli chcesz zobaczyć na co wykorzystał kod to wystarczy podać go w "Sprawdź dostępne środki" na stronie PSC i tam rozwinąć zakładkę "Szczegóły" (Czy coś w ten deseń nie jestem pewien) , tam są podane wszystkie transakcje 

Opublikowano

Więc ok, nie udowodnie mu nic teraz, ok dzięki w takim razie za odpowiedź, konto jest na 150% jego, będe kombinował jeszcze, ale dzięki, temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...