Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak strzelać seriami?

KRuLCriPerUuW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie do osób, które mają większe doświadczenie niż ja z BF3. Do tej pory grałem tylko w BF4 na PS4, jednak po kupnie nowego kompa kupiłem również BF3 i już trochę w niego przegrałem. Ale przejdę do rzeczy, mianowicie strzelanie seriami. Niezbyt mi ono wychodzi w przeciwieństwie do full auto, umiem kontrolować odrzut, jednak gdy komuś wystaje np. głowa albo jest na trochę większym dystansie, gdzie full auto nie ma sensu to niby próbuję jakoś te serie, ale spread pocisków jest mimo to duży ( też kontruję odrzut ). Więc mam taką prośbę do was o poradę, ile pocisków proponujecie strzelać, robić jakieś mikropauzy czy coś w tym stylu? Troszkę się rozpisałem, ale chciałem wszystko wyjaśnić i opisać od początku. Oglądałem różne poradniki na YT, ale nic wielkiego z nich tak nie wynika. Kolesie ledwo się wychylą, a ja dostaję jakąs serie i nie ma mnie w chwilę dosłownie, więc proszę o jakieś porady, z góry dzięki.

Opublikowano

Osobiscie np na AEK gdy strzelam seriami to jakies 7 pociskow leci, robie tak jak pisales mikropauzy zeby jeszcze bardziej skupic celownik, jak wystaje glowa to warto strzelac 2-3 naboje aby trafi w glowe :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...