Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na scam?

fuuuckingadmins

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, otóż okazało się, że zostałem oscamowany kiedyś na 200€ ponad, teraz mam dostęp do konta typa, który ma moje skiny. Chciałbym mu je wziąć, ale
1) muszę czekać 7 dni (steam guard)
2) ma potwierdzenie maila przy trade
3) nie znam hasła do maila

Zna ktoś jakieś sposoby, czy jedynym jest:
- Wyłączenie steam guarda
- Zmiana wszystkiego
- Odczekanie 15dni

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli masz czas a nie ma masz maila to możesz posprzedawać w miarę szybko te skiny i wystawić na swoim koncie coś za tyle hajsu co będzie miał na koncie i kupić z tego ziomka konta.  

he?

Opublikowano

Jeżeli nie masz hasła do maila, a potwierdzenia są włączone to nie ma opcji, żebyś zdobył te skiny. No chyba, że zainfekowałeś tego typa RAT`em. W takim wypadku pisz PW.

@Edit

Ten kit z "on kiedyś ukradł mi skiny" jest zupełnie niepotrzebny.

Opublikowano

Czekasz 14 dni, potem sprzedajesz wszystko w 1 dzień na rynku żeby się nie skapnal, wystawiasz ze swojego konta jakiś item warty 4 centy np za 150 euro i kupujesz to z jego konta za kase ze sprzedanych itemow

Opublikowano

90€ stracę na sprzedaży ponad, a to nie żaden kit tylko poprostu dałem mu 200€ a on mi nie oddał, bo przejebał na csgolounge, wygrał potem na csgofast czy innym syfie i nie chce oddać pajac, a mam dostęp do jego konta ;)

Opublikowano

90€ stracę na sprzedaży ponad, a to nie żaden kit tylko poprostu dałem mu 200€ a on mi nie oddał, bo przejebał na csgolounge, wygrał potem na csgofast czy innym syfie i nie chce oddać pajac, a mam dostęp do jego konta ;)

Inaczej niż przez market nie zrobisz jak nie masz dostępu do maila. Jak to mówią lepszy rydz niż nic. Tak poza tym to skoro 15% = 90€ to 100% = 600€, czyli chcesz zabrać nie tylko to co twoje. Nie ładnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...