Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem mam woja bodego 42 lv boja (wydalem na oz berserk ponad 50kk i nie wszedl wiec dalem pkt do 20 )i mentala 46 lv boj duchowe na m3

i nie wiem kim grac kto lepszy do pvp podobno body dobry tylko do 55 lv a mental od 50 kosi w pvp wiec nie wiem pomozcie

Pasjonat
Opublikowano

Body jest bardzo dobry do PvP, a z dobrym EQ to również bardzo dobry do PvM :)

" ... Czekając na cud każdy błądzi, dochodząc do dnia w którym bóg nas osądzi... "

Opublikowano

Polecam Mentala Ale Na Metki Słabizna Chyba Że Jakaś Broń Dobra Np. Rib +9 I Mentalem Się Lepiej Expi

ale czy mental ma szanse w PvP z bodym ??

a z drugiej strony bodym szybko sie nie wbije 46 lv

Opublikowano

wbijesz szybko bodym 46lvl tylko jak masz eq bardzo dobre na wysokim poziomie,np +8,+9. mental ma duzo deffa, body ataku.

mysle ze jakbys mial bony na przeszywke albo kd woja+4 to mentala bys skosil juz po wirku :P

Opublikowano

@UP2

Tak owszem chcesz sie przekonac? Takiego bodziaka z 13k hp i nawet niech bedzie. 500 defa sciagne na 2 skille MT2pl.

Jeszcze jak wlaczy berka na G to moze pomazyc o rozwaleniu mentala :*

@Topic

Jak masz wybierac pomiedzy tym mentalem a bodym to sie nie zastanawiaj bierz mentala.. Na bodym masz 3lvle w dupe z powodu berka. Cu :)

Opublikowano

Body jest lepszy od Mentala... wystarczy mu dać trochę % na bloki i już rozwala Mentala... 50kk na OZ? a nie czasem 500k?... Bodym gra się lepiej, nie wiem kto ci takich bzdur naopowiadał że body dobry do 55... Body jest dobry od 30 do 99 a nawet dalej jeśli jest możliwość wbicia 100+ lvl... Grasz Bodym, zawsze kosi Mentala w PvP (zależy od EQ).

Grać Bodym ;)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Sam gram bodym 44lv i mentali 40-45 jade . KD woja +4 , do tego krytyk i po wirku juz go niema ^^ . Szybko sie etki rozwala i dobrze sie expi. Dobre eq i exp leci jak glupi.

Glos na BODY

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Body:P w szanujacych sie graczach pvp to zaleta;] ja zawsze w pvp mam defa malo;] A w itemach bony na przeszywke,wielokrotnie lepszych od tych na krytyka;]

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

ci co sa za bodym to paly ktore graly tylko bodym!

gralem i tym i tym mental jest lepszy na pvp bynajmniej do 50 lvl na 100% tak jest bo dalej nie wiem

gram teraz bodym i mam 30 lvl, 2 rzeczy po 1,5k hp mam, fmsa sr 40% +6 i tygre +6 bojowa tarcza +8 srebrna +6 zelak +6 i z trudem rozwalam mentali chodz eq mam przednie, gdy gralem mentalem mialem 35 lvl eq +4+6 to sie bawilem z bodymi na solo to co mi zabierali hp zaraz sie regenerowalo nikt nie mial szans a na innych mentali bralem absik na 2reczne i tez padali.

body jest dobry na pvp z sura bm. ale najbardziej uniwersalny kosiarz pvp to mental. body szybciej expi, zuzywa wiecej kasy na potki i eq.

polecam MENTALA i bez bzdur ze body kosi mentali jak macie bodym eq +7+9 a lejecie mentali z eq +4 i kosa bojowa to gratki

Opublikowano

ja polecam bodego po pierwsze duzy dmg a jak na 35+ masz fms+9 i berka na m to kosisz wszystkich a jeżeli chodzi o pvm no to Emotekk expi się bez berka. berek jest jedynie do pvp i metków. polecam wam bodego

Opublikowano

I dalej ciągniecie ten "odwieczny" spór... Nikt Ci nie pomoże, zwolenników bodego/mentala jest tyle samo co przeciwników. Sam musisz zadecydować bo jak widzisz zdania są bardzo podzielone.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...